DOLAR 32,2769
EURO 34,7012
ALTIN 2.412,13
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Yenişehir Belediyesi Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri devam ediyor

18.09.2023
A+
A-

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi, her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında Avrupa çapında düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası çerçevesinde 16 Eylül tarihinden başlamak üzere zumba, okçuluk ve bisikletli ulaşım etkinlikleri düzenledi. Yenişehir Belediyesi personeli de fosil enerjiden uzaklaşmak ve karbon ayak izini azaltmak için işe bisikletle geldi.

“Hep birlikte küçük adımlar atarak büyük değişiklikler yapabiliriz.”

Yönetim anlayışlarını oluşturan 6 temel ilkeden biri olan ’hareket’ ilkesine dikkat çeken Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Göreve geldiğimizde yönetim anlayışımızı 6 temel ilke üzerine kurduk. Birinci ilkemiz hareket ilkesiydi. 4 yılı aşkın süredir birçok alanda sağlıklı hareketliliği sağlamak amacıyla etkinlikler düzenledik, eğitimler verdik. Avrupa Hareketlilik Haftasını da çok önemsiyoruz. Bu hafta boyunca çeşitli etkinliklerle, toplumumuzu sürdürülebilir ulaşımın önemine daha fazla dikkat çekmeye çalışacağız. Temiz bir çevre oluşturmak amacıyla farkındalık oluşturacak etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Hep birlikte küçük adımlar atarak büyük değişiklikler yapabiliriz” diye konuştu.

Yenişehir Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası bünyesinde ekolojik duyarlılık ve sürdürebilir hareketliliği sağlamak amacıyla da hafta çerçevesinde 19 Eylül Salı günü saat 17.30’da Gelincik Tepesinde doğa yürüyüşü, 20 Eylül Çarşamba saat 08.30’da belediyenin ana hizmet binası önünde sabah egzersizi, 21 Eylül Perşembe saat 13.00’te Soli Pompeiopolis ve Yenişehir Belediyesi arasında bisiklet turu, 22 Eylül Cuma saat 17.00’de ise denizaltı temizliği etkinlikleri düzenleyecek.

Yenişehir Belediyesi Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri devam ediyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.