DOLAR 32,2625
EURO 34,7700
ALTIN 2.408,69
BIST 10.293,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

Yeni yönetim gözü kararttı! James Rodriguez Beşiktaş’a imzayı atıyor

Süper Lig devi Beşiktaş’ın sık sık radarına aldığı James Rodriguez radikal bir karar alarak takımı Sao Paulo’dan ayrıldı. “KARARINI KENDİ VERDİ” Marca’nın haberine göre Rodriguez, Sao Paulo teknik direktörü Thiago Carpini ile yaptığı görüşmede …

08.02.2024
A+
A-

Süper Lig devi Beşiktaş’ın sık sık radarına aldığı James Rodriguez radikal bir karar alarak takımı Sao Paulo‘dan ayrıldı.

“KARARINI KENDİ VERDİ”

Marca’nın haberine göre Rodriguez, Sao Paulo teknik direktörü Thiago Carpini ile yaptığı görüşmede takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Thiago Carpini, “Birlikte geçirdiğimiz süre kısa oldu. Sezon öncesi yaptığımız testlerde baldırında küçük bir sakatlığa rastladık. Zaten Milli Takım’da da bu sakatlığı yaşamıştı ve bir an önce forma giymesi için onunla ilgilenmeye başladık ama kendisi takımdan ayrılmak istediğini söyleyerek yanıma geldi. Süreci doğru takip etmekte fayda var, bu teknik bir karar değil, kulüp kararı değildi. Bu onun kararıydı” dedi.

BEŞİKTAŞ TEMASA GEÇTİ

Takımdan ayrılan yıldız futbolcunun menajeri Jorge Mendes ile Beşiktaş’ın temasa geçtiği kaydedildi. Rodriguez, Bu sezon Sao Paulo’da 14 maça çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.