DOLAR 32,3616
EURO 34,7772
ALTIN 2.401,08
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Yeni tasarımlı iMac ne zaman çıkacak? Apple’ın yeni tasarımlı iMac modeli ile ilgili yeni iddialar ortaya çıktı. İşte yeni iMac modelinin …

23.06.2020
A+
A-

Apple ürünleri konusunda ciddi açıklamaları ile tanıdık Ming-Chi Kuo, yeni 24 inç iMac modelinin 2020 yılının son çeyreği itibariyle satışa çıkabileceği yönünde yeni bilgiler açıkladı. Bilindiği gibi Apple, WWDC 2020 kapsamında yeni Apple işlemcilerinin yıl sonuna doğru tamamlanacağını ifade etmişti. Nitekim yeni 24 inç iMac modelleri ile ilgili gelen bu çıkış tarihi açıklaması da Apple’ın işlemci açıklaması ile çelişmiyor.

Yeni tasarımlı iMac modelinin en dikkat çeken detayı, inceltilmiş ekran çerçevesi olacak gibi görünüyor. Daha önce 16 inç MacBook Pro modelinde olduğu gibi iMac tarafında da ince ekran çerçeveleri, kullanıcılar için olumlu bir gelişme olarak kaydedilecek.

Yeni 5G iPad Pro özellikleri nasıl olacak?

Yeni 5G iPad Pro modeli hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. İşte şimdiye dek tanıdık bütün yeni 5G iPad Pro özellikleri hakkında teferruat!

Yeni modellerde Apple işlemcilerinin de tercih edilmesi bekleniyor. Kuşkusuz Intel işlemcili seçenekler de satışa sunulacak. Yine benzer bir açıklamayı, WWDC 2020 konferansında Apple da bildirmişti. Şu an için beklentiler, ekim ayına çevrilmiş durumda. İlerleyen dönemlerde bu konuda yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor olacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.