DOLAR 32,3596
EURO 34,6202
ALTIN 2.382,24
BIST 10.181,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Yeni Porsche 911’in fotoğrafları internete düştü

22.07.2018
A+
A-

Ortaya çıkan fotoğraflarda, sarının bir tonu renkle görülen Porshce 911, serinin önceki modellerindeki tasarım çizgisini korumaya devam ediyor. Arka taraftaki görülen ışıklar ise LED olacak.

Yalnızca arka tarafı ve iç tarafı görülen otomobilin iç tarafı da oldukça şık ve modern bir tasarımla gelecek. Fotoğraflara göre bakıldığında ortada, 14 inç’e yakın (tahmini) bir tabletin yer alacağı görülüyor. Direksiyonun önündeki göstergelerin ise hayalet ekran olacağı düşünülüyor.

Porshce 911’in bir de 922 kod ismine sahip olacağına dair bazı söylentiler de mevcut. Ayrıca otomobilin ortaya çıkan teknik özelliklerine baktığımızda, giriş seviyesi 911 modelinin 360 beygir olması bekleniyor. En üst seviye 911 modelinin ise 450 beygir olacağı söyleniyor.

Otomobilin önümüzdeki kasım ayında gerçekleşecek Los Angeles Otomobil Fuarı‘nda lanse edilmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.