DOLAR 32,2660
EURO 34,7275
ALTIN 2.402,41
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 19°C

Microsoft Flight Simulator’da Asya ve Orta Doğu Ülkeleri İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı

31.08.2020
A+
A-

İlk olarak 1982 yılında çıkan Microsoft Flight Simulator serisinin son üyesi bu 18 Ağustos’ta oyuncularla buluştu. İnanılmaz seviyedeki detaylarıyla dikkat çeken oyun, eleştirmenler tarafından bir hayli beğenilirken oyuncular tarafında da sınıfını geçmeyi başardı.

Grafiksel detaylarıyla dikkat çekmeyi başaran oyunda, oyuncuların uçuş gerçekleştirebileceği birden çok konum bulunuyor. Ancak geliştirici stüdyo Asobo Studio, oyun içerisine yeni ülkeler ve yeni şehirler eklemeye de devam ediyor.

Microsoft Flight Simulator’da Asya ve Orta Doğu ülkeleri

Dün Xbox’ın resmi YouTube kanalı üzerinden yeni bir Microsoft Flight Simulator videosu yayınlandı. Şirket tarafından yayınlanan videoda oyunda uçuşların gerçekleştirilebileceği Asya ve Orta Doğu ülkeleri ve şehirleri tanıtıldı. Microsoft Flight Simulator için yayınlanan videoda gösterilen ülkeler ve şehirler ise şunlar oldu:

Endonezya – Raja Ampat Endonezya – Jakarta Singapur – Singapur Malezya – Kuala Lumpur Tayland – Phi Phi Adaları Myanmar – Myanmar Myanmar – Shwesandaw Pagoda Kamboçya – Angkor Wat Vietnam – Nguyen Binh Vietnam – Hanoi Filipinler – Tungbukan Adaları Filipinler – Manila Laos – Vang Vieng Çin Özel Yönetim Bölgesi – Hong Kong Çin – Huangling Çin – Şangay Japonya – Hioki Japonya – Fuji Dağı Kore – Busan Kore – Seul Rusya – Kamçatka Yarımadası Nepal – Everest Dağı Nepal – Lukla Çin – Yasak Şehir Butan – Paro Hindistan – Taç Mahal Pakistan – İslamabad İran – Tahran Umman – Maskat Birleşik Arap Emirlikleri – Dubai Kuveyt – Kuveyt Türkiye – İstanbul İsrail – Tel Aviv

Oyun, şu an sadece PC oyuncuları için çıkış yapmış durumda ancak henüz çıkış tarihi belli olmasa da Xbox konsolları için de duyuruldu. Steam’den satışa çıkan oyun, ayrıca Xbox Game Pass sistemi üzerinden de oynanabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.