DOLAR 32,5135
EURO 34,9476
ALTIN 2.434,67
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Yeni nesil Nissan Qashqai kabuk değiştiriyor!

28.03.2020
A+
A-

Nissan Qashqai, geniş gösterge paneliyle gelebilir

Japon markası, şirketin SUV modellerin bir sonraki tasarım dilini önizlemek için IMx konseptini tanıtmıştı. Otomobilin kabin tasarımı gizli kalsa da casus fotoğraflarla ortaya çıkan X-Trail/Rogue’un prototipinde yer alan büyük dokunmatik gösterge panelleri Nissan’ın bazı geleneksel ekranlardan kurtulduğuna dair fikir veriyor. Mevcut desteklerin gelişimi, yolcular için daha fazla yer açabilir. Ancak aracın boyutunun kabaca aynı kalması bekleniyor. 2020’de değişmeye hazırlanan en sevilen SUV’lardan biri olan Nissan Qashqai’nin stili, motorları ve iç mekanlarının farklı olacağına dair söylemler artıyor. Kısacası Nissan Qashqai, bir nevi kabuk değiştirecek.

Yeni jenerasyon Nissan X-Trail prototipi sızdı!

Corona virüsü salgınının ortasında, Nissan’ın ABD’nin Las Vegas sokaklarında yeni bir SUV adayını test ettiğini gösteren bir prototip ortaya çıktı. Yeni X-Trail nasıl gözüküyor?

Juke modelinden ilham aldı

Yani jenerasyon Nissan Qashqai’nin, Juke modelinden izler taşıyacağı söyleniyor. Ayrıca daha büyük ekranlara sahip olacağı izlenimini de prototipleri yeni sızan X-Trail/Rogue modelinden alıyor. Büyük dokunmatik ekranlara sahip olacak yeni model bir Nissan Qashqai sürücüler için büyük kolaylık taşıyacaktır. Modelin direksiyonun arkasında ise başka bir dijital gösterge paneli yer alabilir. Ayrıca üçüncü nesil Qashqai’nin yeni modüler CMF-C / D platformuna sahip olacağı da konuşulanlar arasında. Aynı altyapı Nissan X-Trail’de de kullanılıyordu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.