DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Yeni nesil iPad’lerin çıkış tarihleri sızdırıldı! iPhone 12 hakkındaki sızıntılar gündemden düşmüyor iken yeni cins iPad cihazların çıkış tarihleri güvenilir…

29.06.2020
A+
A-

iPhone 12 hakkında yaptığı sızıntılarla epeyce gündeme gelen araştırmacı Ming-Chi Kuo bu kere iPad cihazlar için konuştu. Kuo’nun söylediğine kadar 8.5 inç ekran boyutundaki iPad Ufak 2021 yılının başlarında karşımıza çıkabilir. Bu modelin satılacağı tarih hakkında muhakkak bir söylem bulunmuyor, 8.5 inç ekran boyutuyla gelecek olan model daha büyük ekrana sahip opsiyonlara sahip olabilir.

Kuo’ya kadar Apple önümüzdeki aylarda iki bambaşka yeni nesil iPad duyuracak. Bunların satışa çıkması iPhone 12 ile beraber Aralık ayını bulabilir. 10.8 inç büyüklüğünde bir cihazın geleceğini biliyoruz fakat hangi seriye ait olacağını kestiremiyoruz. iPad Air serisinin 10.2 inç ve 10.5 inç olan modelleri bulunuyor. İki modelden de öbür olan cihazın hangi seriye ait olduğu şuan için muhakkak değil.

Hatırlarsanız Ming-Chi Kuo iPhone 12 kutusunda kulaklık ve yük cihazı bulunmayacağını söylemişti. Bu iddia öteki analistler göre da desteklendi. Bu durumu yeni tür iPad cihazlarda da görebiliriz. Fiyat/performans olarak öne dinmek isteyen Apple bu politikayı önümüzdeki günlerde bize dayatabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.