DOLAR 32,1649
EURO 35,0910
ALTIN 2.470,82
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C

Yeni MacBook Air kutusundan çıkıyor Yeni MacBook Air 2020 kutu açılışı videosu ile karşınızdayız.Yeni MacBook Air özellikleri ile ilgili…

22.04.2020
A+
A-

Kısa zaman önce 11 inçlik yeni iPad Pro modelini kutusundan çıkarmıştık. Şimdi ise sıra aynı etkinlikte tanıtılan yeni MacBook Air’a geldi.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri kutu açılışı videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Yeni MacBook Air 2020 özellikleri

Yeni MacBook Air 2020 özellikleri ile ilgili detaylara baktığımızda yeni tür modelin tasarım açısından büyük bir değişiklik göstermediğini söyleyebiliriz. Önceki modeldeki tasarım varlığını sürdürüyor. Tek elle açılıp kapanabiliyor olması da bu dizüstü bilgisayar için önemli bir avantaj.

Magic Keyboard tasarımına sahip MacBook Air modeli 1,29 kilogram ağırlığında.

Üç farklı renk seçeneğine sahip dizüstü bilgisayar 13.3 inç büyüklüğünde bir ekran ile geliyor. Bu ekran 227 ppi yoğunluğa ve 2560 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip. Ayrıca ekranın True Tone teknolojisini desteklediğini de belirtelim.

Ekipman tarafına baktığımızda ise bizi 1.2 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Core i7‘ye değin uzanan 10. nesil Intel Ice Lake işlemciler karşılıyor. Bu da 2 kat daha artı performans anlamına geliyor. Intel Iris Plus Graphics doğruca ise grafik performansı yüzde 80 oranında artıyor.

Yeni Macbook Air tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Apple bugün düzenlediği çevrimiçi basın toplantısında yeni iPad Pro 2020’nin yanı sıra yeni Macbook Air modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. İşte yeni Apple Macbook Air 2020 özellikleri ve fiyatı

Yeni MacBook’un başlangıç modelinde 1.1 GHz hızında çalışan ve 3.2 GHz’e çıkabilen 10. nesil Intel Core i3 işlemci yer alıyor. Bu işlemciye 8 GB 3733 MHz LPDDR4X hafıza ve 256 GB SSD depolama alanı eşlik ediyor.

Depolama alanı tarafında da önemli bir çoğaltma var. Yeni modelin depolama seçeneği 256 GB’dan başlıyor ve 2 TB’a dek uzanıyor. RAM ise 16 GB’a kadar artırılabiliyor.

MacBook Air kutudan 30W USB-C kuvvet adaptörü ile çıkıyor. Wireless temas ile 11 saate dek internette gezinme sunduğu söylenen bilgisayar, 30 güne değin da bekleme süresi vaat ediyor.

Dizüstü bilgisayarın güvenliğini yine Touch ID sistemi üstleniyor.

Bağlantı tarafına baktığımızda ise karşımıza iki adet Thunderbolt 3 çıkıyor. Bu bağlantı noktası DisplayPort, 40 Gbps’ye kadar Thunderbolt ve 2. nesil USB 3.1 destekliyor. Bluetooth 5.0 wireless teknolojisi de bir öteki önemli nitelik.

Ses tarafında da bizi Dolby Atmos desteği karşılıyor. 3.5 mm kulaklık jakı da dizüstü bilgisayarın üzerindeki bir diğer antre.

MacBook Air ailesinin yeni üyesinin fiyatı ülkemizde 7.999 TL’den başlıyor, 10.399 TL’ye dek çıkıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.