DOLAR 32,3810
EURO 34,6041
ALTIN 2.387,71
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Yeni Lamborghini hibrid otomobil mi olacak?

25.08.2019
A+
A-

İtalyan yüksek performanslı otomobil devi, y şeklinde farlara sahip yeni bir otomobil fotoğrafı paylaştı. Tamamen siluet şeklinde olan ve yine y şeklinde bir ışık süzmesinin içinde yer alan otomobil hakkında henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Ancak 2017 yılında protip olarak karşımıza çıkarılan Terzo Millenio ile bu yeni otomobil silueti arasında benzerlikler var. Hatırlarsanız Terzo Millenio, hibrid motoru, kendini onarabilme özelliği ve otomatik pilotunun yanında fütüristik çizgileriyle çok konuşulmuştu.

Audi RS Q8 kameralara yakalandı

Audi’nin dünyanın en hızlı SUV modellerinden birisi olması beklenen Audi RS Q8 modeli, neredeyse tamamen kamuflajsız olarak kameralara yakalandı.

Yeni Lamborghini, tıpkı Millenio gibi y şeklinde farlara sahip ve iki modelde de sivri bir burunun ucunda yer alan firma logosu yer alıyor.

Terzo Millenio iki yıl önce prototip olarak sunulduğunda 2019 veya 2020 yılında çıkabileceği düşünülüyordu.

Kısacası, MIT ile birlikte geliştirilen, özel bir karbon alaşım gövdeye sahip ve yüksek teknoloji ile donatılmış Terzo Millenio çok yakında yollara çıkabilir.

Peki siz ne düşünüyorsunuz, bu gelecekten kopup gelmiş gibi görünen Süper sport‘u gerçekten de yollarda görebilir miyiz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.