DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

31 TL değerindeki oyun kısa süreliğine ücretsiz! 31 TL bedel olan Aegis Defenders kısa bir süreliğine bedava oldu. Oyuna bedava sahip elde etmek için…

15.05.2020
A+
A-

GUTS Deparment tarafından geliştirilen oyun, 8 Şubat 2018 tarihinde oyuncularla buluşmuştu. Steam’de yapılan oylamalarda “başlıca olumlu” yorumlara sahip olan oyun aksiyon, serüven, RP ve taktik türünde kendisini gösteriyor.

Oyunu bedava bir şekilde almak için başlangıçta buradan Humble Bundle’a gitmeniz gerekiyor. Açılan sayfaya “Get It Now” butonuna tıklayıp oyuna ait detayların e-postanıza gönderilmesi gerek. Bu işlemi edebilmek için Humble Bundle üstünde bir hesap da açtırmak gerekiyor.

İsterseniz e-posta kutunuza gitmeden açılan sayfada “Preview your email” butonuna tıklayarak oyunu etkinleştirme sayfasına gidebilirsiniz. Açılan yeni sayfada “Reedem now” butonuna tıklayarak açılan yeni sayfada en aşağıya dürüst gitmelisiniz.

Burada sizi “Reveal your Steam key” yazısı karşılayacak. Bu butona tıkladığınızda oyunu etkinleştirmek için kullanacağınız kod bulunuyor. Dilerseniz bu kodu elle Steam’de girerek yapabilirsiniz. Bir diğer yöntem olarak da kodun sağ kadar yer alan “Reedem” butonuna basarak Steam’e ulaşabilirsiniz. Açılan yeni sayfada Steam hesabınıza antre yaparak Aegis Defenders oyununu kütüphanenize eklemiş olacaksınız.

Oyun için önerilen sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core i5
Hafıza: 8 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GTX 560
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.