DOLAR 32,3454
EURO 34,8734
ALTIN 2.391,18
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Yeni iPhone’lar, Galaxy Note 9 karşısında yenik düştü!

04.10.2018
A+
A-

Geçtiğimiz yıl beklenilenin oldukça altında bir puan alan iPhone XS’in aksine, XS ve XS Max modellerinde pil ömrünün ciddi düzeyde iyileştirildiği, kamerada küçük iyileştirmeler yapıdığı ve daha fazla performans sunulduğu ifade ediliyor.

Pil testi için robotik bir parmak kullanan Consumer Reports, internette gezinme, fotoğraf çekme ve telefon görüşmesi gibi farklı senaryolar ile akıllı telefonların pil ömrünü ölçüyor. Bu kapsamda pil ömrünün iPhone X’a kıyasla iyi seviyede olduğu belirtilirken, Galaxy Note 9 ile kıyaslandığında oldukça geride kalıyor.

Samsung Galaxy Note 9 inceleme

Yeni amiral gemisi Samsung Galaxy Note 9 inceleme için test merkezimizde! Detaylı Galaxy Note 9 inceleme videomuzda Note 9’u, Galaxy Note 8 ve Galaxy S9+ ile kıyasladık!

Söz konusu dayanıklılık olduğunda Note 9’un bir adım öne çıktığını belirten ve iPhone kullanıcılara kılıf almalarını tavsiye eden Consumer Reports, yeni iPhone’ların hızlı şarj adaptörü ile gelmemesini büyük bir eksik olarak belirtiyor.

Kamera gibi diğer testler sonrasında genel toplamda yeni iPhone modellerine 82 puan verildi. Galaxy Note 9 ise 93 puan ile bir adım önde. Ancak, bu küçük farkın üstünlük sağlamak için yeterli olmadığını iPhone XS veya Galaxy Note 9’un satın alanların ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayabileceğini belirtmek isteriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.