DOLAR 32,3879
EURO 34,5666
ALTIN 2.382,00
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Yeni iPhone modellerinin isimleri belli oldu!

12.09.2018
A+
A-

Merakla beklenen gün geldi çattı. 12 Eylül 2018‘de Apple’ın düzenleyeceği etkinlikte yeni iPhone modelleri gün yüzüne çıkartılacak. Gather Round etkinliğine sayılı saatler kala yapılan sızıntı ile birlikte yeni iPhone modellerinin isimleri de netlik kazandı.

Apple’ın resmi sitesinde yer alan XML dosyasında, yeni iPhone modellerinin isimleri bir kez daha gün yüzüne çıktı. Yapılan sızıntıya göre yeni iPhone modelleri, iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone Xr isimleri ile adlandırılacağı belirtildi.

Ayrıca yapılan bu sızıntı ile birlikte 2018 iPhone modelleri ile piyasaya sunulacak olan resmi kılıfların renk seçenekleri de gün yüzüne çıkarıldı. XML dosyasında gördüğümüz gibi kırmızı, beyaz, siyah, taş rengi ve gece mavisi renkleri kullanıcılar sunulacak.

TSİ 20.00‘de başlayacak olan Apple’ın düzenleyeceği etkinlikte iPhone XsiPhone Xs Plus ve iPhone Xc olarak adlandırılması beklenen 3 yeni iPhone modeli ve Apple Watch 4 modelinin lanse edilmesi bekleniyor. Ayrıca iOS 12 ve OS X Mojave’nin de final sürümlerinin bugün çıkıp, gün içerisinde indirilebilir olması bekleniyor.

Apple Park‘ta düzenlenecek olan Gather Round etkinliğine ShiftDelete.Net adına Hakkı Alkan katılacak. Düzenleyeceğimiz canlı yayında Apple Park’ta bulunan ve lansmanda yer alacak olan Hakkı Alkan‘a da sık sık bağlanacağız. Ayrıca lansmandan sonra yeni iPhone modellerinin inceleme videoları da dünya ile aynı anda ShiftDelete.Net‘te olacak.

iPhone Xs canlı yayın! Yeni iPhone tanıtılıyor
iPhone Xs canlı yayın! Yeni iPhone tanıtılıyor

12 Eylül TSİ 20.00’de başlayacak olan Apple etkinliğini, canlı olarak ShiftDelete.Net farkıyla takip edin. Yeni iPhone modelleri ve iPhone Xs canlı yayın farkıyla ShiftDelete.Net ekranlarında!

iPhone Xs başta olmak üzere toplamda 3 yeni iPhone modelinin tanıtılmasını beklediğimiz etkinlik TSİ 20.00 itibariyle başlıyor. ShiftDelete.Net‘in özel canlı yayını ise saat 19.00’da başlayacak. Canlı yayınımızı kaçırmayın!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.