DOLAR 32,2636
EURO 35,0659
ALTIN 2.464,33
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Yeni iPhone ekranı Samsung’a emanet!

17.04.2018
A+
A-

Cupertinolu teknoloji devinin, iPhone X‘da yaşanan OLED yanması ve tedarik sorunları yüzünden tercihini 2018’de LG‘den yana kullanacağı söyleniyordu. Ancak bu söylentiler bugün gelen haber ile yalanlanmış oldu. Apple, Eylül ayında tanıtacağı 2018 model iPhone’ların ekranı için tekrardan Samsung ile anlaştı.

En pahalı iPhone nasıl olacak?

iPhone X, şu ana kadar satışa sunulan en pahalı iPhone modeli olma özelliği taşıyordu. Ancak, bu durum her an değişebilir. Dünyanın en pahalı iPhone modeli için geri sayım başladı diyebiliriz.

iPhone ekranları, Mayıs ayı itibariyle üretim hattına girecek ve Haziran ayında ise üretim kapasitesi iki katına çıkarılacak. Tedarik sıkıntısı çekilmemesi için yapılan bu hamle sayesinde yeni iPhone’lara ulaşmak daha kolay olacak.

Samsung’un Apple için üreteceği ekranların özellikleri şimdilik bilinmiyor. Ancak bu yıl tanıtılacak iPhone modellerinde de iPhone X’un ekranına benzer bir teknoloji kullanılacağı söyleniyor.

Apple’ın Eylül ayı etkinliğinde üç farklı iPhone modelinin tanıtılması bekleniyor. Bunlardan iki OLED ekran ile gelecekken, üçüncü ve uygun fiyatlı olacak olan iPhone LCD ekrana sahip olacak. Üç modelin de iPhone X‘daki gibi çentikli bir tasarım ile gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Apple A12 yonga seti ile beslenecek olan yeni modellerde artık 4 GB RAM‘in kullanılması bekleniyor. Bakalım Apple, yeni modelleri ile Android kullanıcılarını tarafına çekmeyi başarabilecek mi?

:: iPhone X’un ekranından memnun musunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.