DOLAR 32,2112
EURO 34,7589
ALTIN 2.454,06
BIST 10.321,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Yeni anneler için mükemmel deri bakım rutini

07.05.2020
A+
A-

Her şeyin nerede olduğunu bilin

Her şeyin nerede olduğunu bilin

Banyoda işleri kısa tutmanın en iyi yolu organize olmaktır. bütünüyle ihtiyacınız olan ürünleri ve ürün miktarlarını erişilmesi kolay bir yerde saklayın.

Kağıt havlu kullanın

Kağıt havlu kullanın

. Kağıt havlu kullanmaya itina gösterin. Eski bir havlu yağ, kir ve ter parçacıklarını barındırdığı için deri problemlerine neden olabilir. Kağıt havlu uygulamak istemiyorsanız; arıtma çabalarınızı negatif etkilememek için havlularınızı bir haftadan artı kullanmadığınızdan belli olun.

Rutininizi kolaylaştırın

Rutininizi kolaylaştırın

Rutininizde mutlaka olması gereken iki adım vardır: Temizleme ve nemlendirme. Yağ, ter, kir ve bakterilerden cildinizi temizlemek için temizlik adımını oldukça ciddiye alın. Makyajınızı temizlemek için misel su kullanabilirsiniz. daha sonra mutlaka cildinizi bir tonik ve bir arıtma jeli yardımı ile temizlemeniz gerekiyor.

Nemlendiriciler

Nemlendiriciler

Temizlik adımını tamamladıktan daha sonra cildinize iyi gelen nemlendiriciyi kullanabilirsiniz. Bu dönemde deri ihtiyacınız değiştirilmiş olabileceğinden; eskisinden daha kuru veya daha yağlı bir deri ile karşılaşabilirsiniz. Eski nemlendiricinizi uygulamak yerine cildinizi dinleyerek problemlerine çözüm bulun.

Beslenmenize dikkat edin

Beslenmenize dikkat edin

Cildinizin en iyi şekilde görünmesini sağlamanın kolay bir yolu, neler ile beslendiğinize dikkatli olmak. Bol su içmeyi ve sağlıklı yiyecekler yemeyi unutmayın. Ispanak, lahana, brokoli, narenciye, çilek, ananas ve balık gibi birçok doğal antioksidan içeren yiyecekler yemenizi öneririz.

Zamanınız olmadığı günler...

Zamanınız olmadığı günler…

Yüzünüzü yıkayıp temizlemek için tek bir dakikanız olmayacak günler olacaktır. Anlıyoruz. O günler için cilt tipiniz için en iyi temizleme mendilini yakınınızda tutmanızı öneririz. Böylece yüzünüzdeki herhangi bir makyaj ya da kiri saniyeler içinde temizleyebileceksiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.