DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Yeni AirPods ile ilgili iddia şaşırttı Bugün teknik tahlilci Jon Prosser, yeni AirPods modeli ile ilgili iddiada bulundu. Jon Prosser, yeni …

20.04.2020
A+
A-

Yeni modelin ismi ve özellikleri hakkında henüz net bir veri yer almıyor. Bir Takım analistler AirPods 3 modelinin geleceğini bahis ederken, bazıları ise AirPods Pro Lite modelinin gelebileceğini söylüyor.

Front Page Tech teknik analisti Jon Prosser, yeni AirPods modelinin tanıtıma hazır olduğu ile ilgili bir tweet attı. Prosser, yeni nesil AirPods’un hazır olduğunu ve Mayıs ayında gelmesi beklenen MacBook Pro modeli ile birlikte tanıtılabileceğini belirtti.

Ama, şirketin hangi model ile karşımıza çıkacağını ne eyvah ancak belirtilmedi. Tayvan haber sitesi Digitimes, geçtiğimiz haftalarda ülkelerindeki üretim hatlarından sızdırılan bir doküman ile ilgili haber yapmıştı.

Bu haberde 2020 yılında tanıtılması beklenen modelin AirPods Pro Lite olduğu belirtiliyor. İlk nesil AirPods 2016 yılında piyasaya sürülmüştü. Apple, 2. cins AirPods modelini ise 2019 yılında tanıttı.

Bu bilgiler zarfında yeni cins için birkaç sene daha beklememiz mümkün. Eğer iddialar doğruysa piyasaya sürülecek modelin AirPods Pro Lite olması bekleniyor.

New AirPods (which were supposed to be beygir the March Event) are now ready to go.

Probably alongside the MacBook Pro next month.

— Jon Prosser (@jon_prosser) April 19, 2020

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.