DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Ali Koç: Kadroya Güç Katacak Yatırım ve Taahhütlerle Duruşumuzu Nettik

Ali Koç, kadroya güç katan yatırım ve taahhütlerle duruşunu netleştiriyor; güvenilir büyüme için stratejik adımlar.

08.09.2025
A+
A-

Caddebostan Kültür Merkezi’nde Sarı-lacivertli kongre üyeleriyle buluşan Fenerbahçe Başkanı ve başkan adayı Ali Koç, kulübün refahını vurguladı ve bazı rakiplere gözdağı niteliğinde açıklamalarda bulundu. “BU ORTAMDA ADAY OLMAK KOLAY” diyerek, onarım döneminin tamamlanıp yatırım dönemine geçildiğini ifade etti ve bu süreçte adaylığın kolay olduğunu belirtti.

Stad kapasitesinin artırılacağını duyuran Koç, “Stadımızı 65.000 kapasiteye çıkartacağız” sözleriyle somut bir hedef ortaya koydu. İnşaatın bu sezon parçalarını yükselteceğini ve haziran başından itibaren parçaların monte edilmeye başlanacağını belirtti.

Geçen yıl yaşanan hadiseler ve Sadettin Saran ile olan diyalogları hakkında da açıklamalar yapan Koç, “Geçen sene Sadettin Saran’ın adaylık sürecine hazır olmadığını gördük” diyerek konuyu özetledi. Birliktelik teklifine yanıt olarak “Beraber yapalım istiyorsan” ifadesini kullandığını ancak Saran’ın “Biz geçinemeyiz” dediğini aktardı. Bu durumun o dönemde değişmediğini savundu.

“Çıban başları ezilecek” ifadesiyle, yeniden seçilmesi halinde bazı kişilerin kulüp ile ilişkilerinin kesileceğini bildirdi. 3 Temmuz’da kulübe zarar verenlere karşı kararların uygulanacağını ve birlikten taviz verilmeyeceğini vurguladı.

Bu açıklamaların kaynağı Haberler.com olarak paylaşıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.