DOLAR 32,3117
EURO 34,7331
ALTIN 2.386,33
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Yeni Acer modellerini New York’ta deneyimledik! vLog

25.05.2018
A+
A-

970 gram ağırlığındaki 13 inçlik Acer Swift 5 modelini geçtiğimiz günlerde kutusundan çıkartıp, incelemiştik. Aşağıdaki linkten videoya ulaşabilirsiniz. Acer, düzenlediği etkinlikte dünyanın en ince 15 inçlik modeli Acer Swift 5 15’i tanıttı.

Acer Swift 5’i canlı yayında inceliyoruz!

Acer Swift 5 modelini canlı yayında kutusundan çıkartıp, tasarımına ve dikkat çeken özelliklerine yakından bakacağız! Canlı yayınımız saat 16:00’da başlayacak!

Acer Swift 5, ultrabook için oldukça büyük bir ekran boyutu sayılan 15 inçlik bir ekranla gelmesine rağmen, 1 kilogramın altında bir ağırlığa sahip. Acer Swift 5 15, hafifliğini ise magnezyum ve alüminyum alaşımlı bir kasasına borçlu. Bu malzeme, ürüne hem sağlamlık hem de hafiflik sağlıyor. Hafifliği kadar, inceliğiyle de dikkat çeken ürün, sadece 5.87 mm kalınlığa sahip.

İnce ekran çerçevelerin bulunduğu 15 inç ekran boyutundaki Swift 5, yüzde 88’lik ekran kasa oranına sahip. Dokunmatik ekran özelliğine da sahip olan Swift 5, ayrıca oldukça iyi bir klavye deneyimi de sunuyor ve parmak izi okuyucusuna da sahip. Ekran çözünürlüğünün de Full HD olduğunu ve ekran panelinin de IPS olduğunun da altını çizelim.

Core i9+ işlemcili performans canavarı Acer Predator Helios 500

Predator Helios 500, 17.3 inç boyutunda Acer’ın en güçlü oyuncu taşınabilir bilgisayarı olarak dikkat çekiyor. 144 Hz ve G-Sync desteğine sahip 4K ekran ile gelen ürün, güçlü donanım seçeneklerine ek olarak, oyuncuları ve performans meraklılarını sevindirecek, ilgisini çekecek ek özelliklere de sahip.

8. nesil Intel Core i5 işlemcisinden Core i9+ işlemciye uzanan seçeneklere sahip olan Helios 500, grafik tarafında gücünü 8 GB GDDR5 destekli GTX 1070 modelinden alıyor. RAM tarafında da 16, 32 ve 64 GB DDR4 seçenekleri kullanıcılara sunuluyor. SSD tarafında 512 GB ve 1 TB opsiyonları varken, kullanıcılara 2 TB’lık mekanik disk opsiyonu da sunuluyor.

Tam boyuttaki tamamen RGB arkadan aydınlatmalı klavye ise ürünün tasarımına renk katıyor. Üç ekrana kadar destek sunan Helios 500, HDMI 2.0DisplayPort ve USB Type-C portlarına sahip. 2.1 hoparlör ve subwoofer sistemi ve TrueHarmony ise benzersiz ses deneyimi sunuyor. Ayrıca, Killer DoubleShot Pro ağ bağlantısı ile çevrimiçi oyunlarda öne çıkma olanağını da elde ediyorsunuz.

İkili AeroBlade 3D metal fanlar ve 5 adet ısı borusu ile dizüstünün ısınmaması için de tüm gerekli önlemler alınmış durumda. Üründeki 4 çıkış ve 2 giriş deliği, soğuk hava döngüsünü hızlandırıyor ve ısıyı, dizüstü bilgisayarın hafifçe yükselmesini sağlayan benzersiz tasarımla dışarı atıyor. Coolboost ise en sıcak anlarda devreye giriyor ve fan hızları ısıya göre artarak kritik alanların her zaman soğuk kalması sağlanıyor. Uzun saatler oyun oynayanlar bu soğutma sisteminin nimetlerinden faydalanmış olacak.

Tüm bu özelliklere sahip olan bir ürünün tabii ki hafif olmasını beklemek yanlış olurdu. Helios 500 tam 4 kilogram ağırlığında. Malum, başta da belirttiğimiz üzere ürün, masaüstünüzün yerini almak niyetinde.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.