DOLAR 32,2769
EURO 34,7928
ALTIN 2.399,09
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Yaz tatili için hediyeler indirime girdi Haziran ayı itibariyle yazın tadını çıkaracak olanlar tekrar çocuklar. MediaMarkt da çocuklarına yaz tatili…

18.06.2020
A+
A-

MediaMarkt tarafından başlatılan yazı tatili kampanyası 21 Haziran’a değin devam edecek. Bu kampanya boyunca akıllı telefondan tablete, oyun konsolundan notebook’lara, zeki saatlerden drone’lara çoğu teknolojik mahsul kesilmiş fiyatlarla satın alınabiliyor.

Kampanyadan muamele etmek için buraya ya da aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

Peki, kampanya kapsamında hangi ürünler öne çıkıyor?

Lenovo Ideapad L340

Bir dizüstü bilgisayar artık evlerin olmazsa olmazı. Ayrıca eğitim hem de abes zamanlarda keyifli süre devretmek için çocuklarına bilgisayar satın olmak isteyenler Lenovo Idepad L340 modeline bakabilirler. 7.499 TL’lik fiyatı 6.699 TL’ye inen Ideapad L340, Intel Core i5 işlemci ile geliyor. Dizüstü bilgisayarda GeForce GTX 1050 3GB GDDR5 ekran kartı kullanılıyor.

Bilgisayarı satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite

2.699 TL’lik fiyatı 2.287 TL’ye inen tabletin iyi bir yaz tatili hediyesi olabileceğini söyleyebiliriz. 10.4 inçlik tablet ile ister oyun oynayın, isterseniz video izleyin. Exynos 9611 işlemciyle gelen tablet, 7.040 mAh’lik bataryadan besleniyor. Android’de sunulan One UI 2 arayüzü ve S Pen ile de hayat kolaylaştırıyor. Tabletin Dağ Grisi, Masmavi ve Gül Pembesi edinmek üzere üç öbür renk seçeneği mevcut.

Tableti satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Rampage SN-TW66 Alpha-X oyuncu kulaklığı

Oyunlar hayatımızın vazgeçilmezi. Bu oyunları daha da keyifli yapmak için ihtiyacımız olan bazı ekipmanlar var. Rampage’ın Alpha-X oyuncu kulaklığı da bu ekipmanlar aralarında yer alıyor. 7.1 Surround ses desteğine sahip kablolu kulaklığın dahası mikrofonu bulunuyor. Bu Nedenle başkalarıyla oyun oynarken, iletişime geçirmek de kolaylaşıyor.

Kulaklığı buradan satın alabilirsiniz.

PS4 Slim 500 GB + 3 oyun

Herkes bilgisayardan oyun oynamayı sevecek diye bir şey yok. Konsol oyuncuları için de birçok seçenek var. Bunların başında da natürel fakat PlayStation 4 yer alıyor. Popülerliğini sürdüren PlayStation 4, 3 oyun ile birlikte 3.699 TL’den 3.599 TL’ye inmiş fiyata sahip. 500 GB’lik PS4 Slim alanlar Day Gone, GTA 5 ve Fortnite oyunlarının da sahibi oluyor.

Ürünü satın edinmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Wowitoys Lark Racing drone

Son yıllarda drone’ların popülerliği artıyor. Yaz tatilinde drone uçurmaya başlatmak isteyen çocuklar için Wowitoys Lark Racing drone iyi bir seçenek olabilir. 10 dakika uçuş süresi sunan bu drone, üzerinde 5 Megapiksellik bir kamera ile geliyor.

Drone’u buradan satın alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.