DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Yaz için en iyi nemlendirici nasıl seçilir?

25.06.2020
A+
A-

Daha ince formüller

Yazın katiyen giymeye cesaret edemediğiniz kazaklar gibi, aynı şey ağır deri bakım ürünü formülleri uygulamak için de geçerli olmalıdır. Çünkü vücudunuzun yaz aylarında giysinizden alacağı ekstra sıcaklığa ihtiyacı olmadığı gibi, cildinizin de ekstra nemlendirmeye ihtiyacı yoktur.

Bunun yerine, teninizi yağlı ayla getirmeden cildinizin susuzluğunu giderecek hafif bir nemlendirici formüle ulaşmalısınız.

Ne değin sıcak veya cildinizin ne dek yağlı göründüğüne bakılmaksızın, cildinize defalarca nemlendirici kullanmak oldukça önemlidir.

Düzenli nemlendirme olmadan cildiniz susamış kalabilir. Bu da yağ bezlerinizi aşırı egzersiz ve hıza zorlayarak daha yağlı bir cilde sebep olacaktır.

Artık yaz aylarında yoğun cilt bakım ürünü formüllerini hafifletmenin niçin bu değin kayda değer olduğunu bildiğinize tarafından, sahiden hangi nemlendiricilerin deri bakım rutininize eklemeye bedel olduğunu öğrenme zamanı…

30 yaşın üzerindeyseniz…

30 yaşın üzerindeyseniz hem nemlendiren ayrıca de yaşlanma belirtilerini önleyen çift etkili bir nemlendiriciden yararlanmalısınız. Hafif su bazlı nemlendiriciler sizin için ideal olacak.

SPF

Güneş koruması, yaz baştan başa sabah deri bakım rutininizin bir parçası olmalıdır. bu nedenle, SPF’li bir nemlendirici kullanmıyorsanız; nemlendirici özelliği yüksek ve geniş spektrumlu kremlerden yararlanın.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.