DOLAR 32,4446
EURO 34,8443
ALTIN 2.420,12
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Yavaşlayan PlayStation 4 nasıl hızlandırılır? İşte cevabı PlayStation 4’ünüzü Database Rebuild işlemi (veritabanının yeniden inşa edilmesi) ile hızlandırabilirsiniz…

10.11.2019
A+
A-

PlayStation 4’ünüzü kapatın ve dinlenme modunu kullanmayın. İki hızlı bip sesi duyana kadar güç düğmesini basılı tutun. Bu, Güvenli Mod‘a girdiğiniz konusunda sizi uyaracaktır. DualShock 4 denetleyicinizi PlayStation 4’ün önündeki USB-A yuvasına bağlayın. Seçenek 5, Rebuild Database (Veritabanını Yeniden Oluştur) seçeneğine ulaşana kadar menüde aşağı kaydırın. Yeniden oluşturma işlemini başlatmak için X düğmesine basın.

Konsolunuzun ne kadar dolu olduğuna ve oyunları ne sıklıkta kurup sildiğinize bağlı olarak PS4’ün veri tabanını yeniden oluşturmak biraz zaman alabilir. “Yeniden yapılanma” aslında sistemin dosyalarınıza daha kolay ve daha hızlı erişmesini sağlamak için sabit sürücünüzü yeniden düzenler. Düzgün bir şekilde düzenlenmiş bir veritabanı, verileri daha hızlı yükleyebilir.

Veri tabanı oluşturma, birkaç ayda bir yapılması gereken ve ne kadar sıklıkla yaparsanız işlemin o kadar az zaman aldığı oldukça basit bir iştir.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.