DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Xiaomi Mi Band 3 özellikleri ve fiyatı

31.05.2018
A+
A-

Çin’de 26 Dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak olan Xiaomi Mi Band 3, daha önceki Mi Band modelleri gibi uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Xiaomi Mi Band 3 özellikleri

Mi Band 2 modeline göre daha büyük ve daha yüksek çözünürlüklü bir ekranla gelen Mi Band 3, bu geliştirmelere rağmen 20 gün pil süresiyle dikkat çekiyor.

0.78 inç büyüklüğünde ve kavisli yapıda gelen OLED ekrana sahip olan Mi Band 3, dokunmatik desteğiyle beraber bildirimleri sizlere daha gelişmiş bir şekilde gösteriyor ve bildirimler arası geçişi daha kolay bir şekilde bizlere sunuyor.

Mi Band 2‘deki 0.42 inçlik ekrana göre 0.78 inç’e çıkarılan ekran sayesinde artık anlık mesaj gönderebilecek, arayanın kimliğine bakabilme ve aramayı red etme özelliği, ekrandan hava durumuna, alarma göz atıp, alarmı kapatabilme gibi pek çok özellik akıllı bilekliğe eklenmiş.

Ayrıca Mi Band 3, Mi Band 2 gibi nabız ölçer, adım sayar, koşu mesafesi, uyku takibi ve hareketsiz kalma gibi etkinliklerin takibini de yapabilecek.

50 Metreye kadar su sızdırmayan yapısı, 20 güne kadar dayanan pil gücü ve uygun fiyatıyla Xiaomi Mi Band 3, yine en çok satan akıllı bileklik olmayı başaracak. Ayrıca akıllı saatlerin düşük pil ömründen sıkılanlar için de Mi Band 3 artık daha ciddi bir rakip olarak ben buradayım diyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.