DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Yasemin Şefkatli’den doğum günü paylaşımı: Baba olarak girdiğin ilk yaşın

2021 yılında görkemli bir düğünle dünyaevine giren Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses geçtiğimiz haftalarda ikiz bebeklerine kavuştu. Yasemin Şefkatli, Tatlıses’in doğum gününü sosyal medyadan kutladı.

16.02.2024
A+
A-

Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, 2021 yılında görkemli bir düğünle Yasemin Şefkatli ile dünyaevine girmişti. Mutlu beraberlikleri devam eden çiftten bebek müjdesi gelmişti. İkiz bebek beklediklerini duyuran Şefkatli ile Tatlıses, 22 Ocak’ta oğullarına kavuştu

Yasemin Şefkatli, Tatlıses’in doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı. İşte Şefkatli’nin paylaşımı:

“Baba olarak girdiğin ilk yaşın, yeni, bence en güzel yaşlarının da başlangıcı olacak. Sen bizim en büyük şansımızsın biliyorum, hani derler ya gölgesi yeter diye işte tam olarak öyle. İyi ki doğdun İdom iyi ki beni buldun, iyi ki bizimsin seni çok seviyorum, nice güzel yaşların olsun sevgilim , çok yaşa, mutlu yaşa bizle yaşa!”

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Yasemin Tatlıses (@yaseminsefkatli)’in paylaştığı bir gönderi

KALBİNDE SORUN ÇIKTI

İkizlerden birinin adı İbrahim Ayel diğerininki ise Sinan Emir olmuştu. Ancak bebeklerden İbrahim Ayel’in kalbinde sorun olduğu ve operasyon geçirdiği ortaya çıkmıştı. Tedavi sonrası hastanede gözlem altında tutulan ve birkaç gün önce evine giden Ayel bebek ile ilgili Yasemin Şefkatli’den yeni açıklama geldi.

“BEBİŞ ÇOK GÜÇLÜ”

“Yarın Ayel’in kontrolü var… Biraz size de bahsedeyim” diyen Şefkatli,
Aslında biz 21’inci haftadan beri Ayel’in kalp sorununu biliyorduk. Her hafta kontrolümüz vardı, bazen haftada iki. Çok fazla doktor Ayel’in kalbini gördü ve doğduğunda operasyon geçireceğini biliyorduk. Ben burada aslında iyi kötü bir sürü şeyi paylaşıyorum ama bu sorunu kendi içimizde sindirip, çözüme gitmeye odaklandık. Doğum sonrası operasyon duyulunca çok fazla dua aldık, o kadar güzel mesajlar geldi ki bana da güç oldu. Önümüzde biraz daha bir süreç var ama bebiş çok güçlü, her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.

NTV

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.