DOLAR 32,2901
EURO 34,7979
ALTIN 2.407,16
BIST 10.249,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C

Yasemin Sakallıoğlu’nun 36. Yaşındaki Doğum Günü Kutlaması

Yasemin Sakallıoğlu’nun 36. yaş günü kutlaması için hazırlıklar başladı! Heyecan dolu anları kaçırmayın, doğum günü partisine davetlisiniz.

24.04.2024
A+
A-

Yayınladığı komik videolarla tanınan ve Zengo ile Mutluyuz filmlerinde başrol oynayarak adından söz ettiren Yasemin Sakallıoğlu, 36. yaşına girdi. Eşi ve sevdikleriyle birlikte kutlama yapan komedyenin doğum günü pastası eleştirilere maruz kaldı.

Yasemin Sakallıoğlu'nun 36. Yaşındaki Doğum Günü Kutlaması

“NE DOĞDUĞUM GÜNDEN BİR ŞEY ANLADIM NE PASTADAN”

Yasemin Sakallıoğlu'nun 36. Yaşındaki Doğum Günü Kutlaması

Pastasının renkleri ve üzerindeki yıldız sembolü nedeniyle beğenilmeyen Sakallıoğlu, gelen yorumlar üzerine sessizliğini bozarak şunları söyledi: “Merhaba, bu kalan pastamın bizim mutfaktaki hali… Açık yeşil üzerinde neon pembesi yıldız var. Yeşil ve neon pembesi rengini çok severim, eşim de beni kendimi ‘star’ gibi hissettirmek için ‘pembe starım’ diye sever. Doğum günümde eşim ve arkadaşlarım bana böyle bir pasta yaptırdılar. Ama dün akşamdan beri ne doğduğum günden bir şey anladım ne de pastadan. Sayenizde 36 yaşına yanlış anlaşılarak girdim. Umarım girdiğim gibi devam etmez.”

Daha sonra eğlenceli bir video paylaşan Sakallıoğlu, “Demek ki bana glutensiz yaramıyor. Bunu da bir mesaj olarak algılıyorum. Yeni yaşımı bomba gibi karşıladım. Valla patlıyor yeni yaşım!” şeklinde konuştu.

Yasemin Sakallıoğlu'nun 36. Yaşındaki Doğum Günü Kutlaması

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.