DOLAR 32,3697
EURO 35,0071
ALTIN 2.325,73
BIST 9.097,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Yarın Turkcell Teknoloji Zirvesi’ndeyiz!

03.04.2018
A+
A-

ShiftDelete.Net ekibi olarak hem sosyal medyada etkinlikte olan detayları anlık olarak teknoloji severlerle paylaşacağız. Ayrıca Turkcell Teknoloji Zirvesi katılımcılarıyla röportajlar ve genel değerlendirme videolarını da takipçilerimizle ShiftDelete.Net üzerinden paylaşacağız.

Teknoloji Zirvesi’nde neler konuşulacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan ile Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu’nun katılacağı zirvenin bu yılki konuşmacıları arasında yapay zeka konusunda dünyanın öncü isimlerinden Profesör Stuart J. Russell, GSM Operatör Birliği (GSMA) Genel Direktörü Mats Granryd, IBM Watson ve Bulut Platformu Portföyü’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rob High ile TBWA Global Kreatif ve İçerik Direktörü Theodor Arhio yer alıyor.

Bugüne kadar 700’e yakın yerli ve yabancı fikir önderini ağırlayan ve eş zamanlı oturumlarla toplamda 35 bini aşkın ziyaretçi ile 450 bin takipçinin dijital platformdan izlediği Teknoloji Zirvesi’nin bu yıl da 100 binlerce kişiye ulaşması bekleniyor.

Zirve gün boyunca 30’dan fazla oturuma ev sahipliği yapacak. Katılımcılar, birbirinden değerli yerli ve yabancı 100’e yakın fikir önderini dinleme şansına sahip olacak.

Teknoloji Zirvesi’nin ana teması ‘İnsan için teknoloji’ ve ‘Türkiye yapar’ olacak. Zirvede, Türkiye’nin teknolojide geldiği konum ve Türkiye’nin neleri başardığı masaya yatırılacak. Ayrıca, yapay zeka, Endüstri 4.0, nesnelerin interneti, büyük veri, akıllı teknolojiler, girişimcilik, siber güvenlik, bulut teknolojileri, gelişen ve millileşen savunma sanayi gibi konular; uzman konuşmacı ve bilim adamları tarafından ele alınacak. Zirvede, günümüzün en büyük tartışma konularından robotların hayatımıza girişi ve gelişimi ‘insan için teknoloji’ yaklaşımı ile tartışılacak.

Teknoloji Zirvesi canlı yayınlanacak

Ziyaretçiler Turkcell Teknoloji Zirvesi’nin özel uygulaması sayesinde akış ve oturumları telefon ve tablet üzerinden rahatlıkla takip edebilecek. Katılımcılar aynı zamanda BiP uygulaması üzerinden ‘Teknoloji Zirvesi’ kanalını takip ederek, zirveyle ilgili bilgilere anında ulaşabilecek. Etkinliklerle ilgili olan bitenler gün boyunca Twitter’da #TeknolojiZirvesi etiketi ile paylaşılabilecek. Oturum ve röportajlar bu adres üzerinden etkinlik boyunca canlı olarak izlenebilecek. Ayrıca TV+‘taki Life+ kanalı da gün boyu çok özel röportaj ve içeriklere yer verecek.

Teknoloji Zirvesi Program:

08:00-09:00 Kayıt ve kahvaltı
09:00-09:10 Açılış
09:10-09:45 Açılış ve protokol konuşmaları
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan

09:45-10:05 Ara
10:05-10:50 Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu’nun konuşması
10:50-11:15 GSMA Genel Direktörü Mats Granryd “Akıllı bağlantı çağına giriş”
11.15-11.35 Ara
11.35-12.00 Stuart J. Russell “Yapay zeka bizleri nasıl daha iyi insanlar yapabilir?”
12.00-12.25 IBM Watson ve Bulut Platformu Portföyünden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rob High “İçgörüden ilhama; bilgisayarın hayatımızda değişen rolü”
12:40-13:30 Öğle Arası
13:30-17:00 Eş Oturumlar
17:00-17:30 TBWA Global Kreatif ve İçerik Direktörü Theodor Arhio,“Dijital çağda milyar “dolarlık marka yaratmak”

:: Turkcell Teknoloji Zirvesi hakkında düşünceleriniz neler? Ülkemizde yapılan önemli teknoloji zirvelerini takip ediyor musunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.