DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Yalı Çapkını 61. bölümde neler olacak? Seyran’dan büyük fedakarlık

Star TV’de cuma akşamları izleyici ile buluşan Yalı Çapkını, 61. bölümüyle 8 Mart Cuma akşamı ekranlara gelecek. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Yalı Çapkını’nın yeni bölümünün detayları…

07.03.2024
A+
A-

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Binnur Kaya’nın başrolde olduğu Yalı Çapkını, 61. bölümü ile 8 Mart Cuma 20.00’de Star’da ekrana gelecek.

8 Mart Cuma akşamı ekrana gelecek Yalı Çapkını’nın yeni bölümünün konusu şöyle;

Seyran‘ın Akın ile gitmeyi seçmesi Ferit için büyük bir hayal kırıklığı yaratır ve sinir krizi geçirir.

Seyran bu seçimi Orhan’ı kurtarmak için yapmış olsa da Ferit’i böyle bir durumla baş başa bıraktığı için acı çeker.

Dedesinin baskısıyla kendi markasını kurma fikrinden vazgeçmek zorunda kalan Ferit, Nevra’dan hiç beklemediği bir teklif alır.

Ferit hapishanede zor günler geçiren babasını kurtarmak için çare ararken, serbest bırakılması için Ökkeş’in Orhan’dan büyük bir isteği vardır.

Yaşananlara rağmen Seyran’ın halen kendisini sevdiğine inanan Ferit, meselenin iç yüzünü öğrenmek için Kazım ve Seyran’ın karşısına çıkar fakat istediği cevabı alamaz.

Korhanların evinde bayram havası estirecek bir gelişme yaşanırken, yaptığı fedakarlık Seyran’ı büyük bir bedel ödemek zorunda bırakacaktır.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor ve Binnur Kaya’nın başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Taro Tekin Emir, Turgut Tunçalp, Sezin Bozacı, Buse Buçe Kahraman, Öznur Serçeler, Toprak Sağlam, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay, Gülen Gedikoğlu gibi isimler de yer alıyor.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Barış Günger kaleme alıyor.

YALI ÇAPKINI 61. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Yeni tanıtımda; Orhan için Ökkeş Ağa ile konuşan Seyran’ın boşanma evraklarını imzalayıp Akın ile nişanlanması ve o anlarda Orhan’ın hapisten çıkması dikkat çekti.

YALI ÇAPKINI 61. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.