DOLAR 32,2662
EURO 34,7110
ALTIN 2.401,02
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Ya hep ya hiç!

15.10.2018
A+
A-

◊ Öncelikle “Bir Litre Gözyaşı” hayırlı olsun, neler hissediyorsunuz?

– Çok heyecanlıyım. Gerçek hayattan uyarlama bir iş. Hikâyemizin çok sıcak ve içten olduğunu düşünüyorum. Umarım seyircimizin de takdirini kazanırız.

Canlandırdığınız Mahir karakterini bir de sizden dinleyelim…

– Hikayeyi okuduğum an Mahir karakterini çok sevdim. Çok alışılmış biri değil. Mahir’i ya çok seversiniz ya hiç sevmezsiniz. Sanırım onu dizideki diğer karakterlerden ayıran fark bu.

◊ Mahir ile Mert arasındaki en büyük fark ne?

– Çok büyük farklar var. En büyük fark hayata bakış açıları. Mahir çok karanlık bir yönden bakıyor hayata. Onun depresif olduğunu düşünüyorum.

MİRAY’LA GÜZEL BİR İKİLİ OLABİLİRİZ

◊ Bir karakteri canlandırırken onu ne kadar içselleştiriyorsunuz? Karakterin etkisinden çıkamadığınız zamanlar oldu mu?

Bir karaktere çalışırken onu elimden geldiğince tanımaya çalışıyorum. Zaten tanıdıkça ister istemez empati kuruyorsunuz. İçselleştirmekten kastınız bu ise evet içselleştiriyorum. Ama canlandırdığım bir karakterin etkisinden çıkamadığım olmadı. Sonuçta bu benim işim. İşimi layıkıyla yapmaya çalışıp evime dönüyorum. İş hayatınızla kişisel hayatınızı ayıramıyorsanız, bu durum çok sağlıklı sonuçlar doğurmaz.

class=’cf’>

– Yurtiçi ve yurtdışı e-spor turnuvalarını takip eden biriyim. Filmden önce oyunu biliyordum ancak oynamıyordum.Film teklifi geldiğinden itibaren çalışmaya ve pratik yapmaya başladım. Şunu da eklemek istiyorum, filmimiz aynı zamanda oyun bilgisi olmayan insanlara da hitap ediyor.Yani sadece oyun içerikli bir film değil. Arkadaşlık, mücadele ve umut da içeriyor.Şimdiden iyi seyirler diliyorum herkese.

 İnandığım şeylerin peşinden koştum

  Özgürlüğünüze düşkün müsünüz?

– Özgürlüğüne düşkün olmayan bir insan yoktur herhalde. Özgürlük benim için gönlünce evet ve ya hayır diyebilmek. Kısıtladığımı hissedersem bunu karşımdakine açıkça söylerim.

Şansa inanır mısınız?

– İnsan kendi şansını kendi yaratır ve ya artırabilir diye düşünüyorum. Yani hayatınızla ilgili aldığınız bir karar, yaptığınız her eylem, söylediğiniz her söz bir ihtimal ve olasılık yaratır. Şans dediğimiz şey, bir hedef için emek sarf ettikten sonra çıkan sonucun en iyi şekilde size dönmesi. Şansı her zaman bu yönden ele aldım.

Bundan 5 yıl önceki ve 5 yıl sonraki Mert’e bir şeyler söylemenizi istesek?

– Bundan 5 yıl önceki Mert’e “iyi ki inandığın şeylerin peşinden koşmuşsun.” demek isterdim. 5 yıl sonra ki Mert’e ise “ne günlerdi be!” demek isterdim. (Gülüyor)

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.