DOLAR 32,5658
EURO 34,9692
ALTIN 2.418,00
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Xiaomi Türkiye mağazasına gittik – Video

11.07.2018
A+
A-

Xiaomi Türkiye mağazası açılacak mı, nerede açılacak derken, Xiaomi Türkiye mağazasına sizler için gittik! Bakalım Xiaomi Türkiye nasıl bir mağaza ile kullanıcıları karşılayacak?

Popülaritesi her geçen gün artmaya devam eden Çinli üretici Xiaomi, Türkiye’deki yüksek talebi görmezden gelmedi ve Türkiye’ye iki mağaza açarak, ne kadar önem verdiğini gösterdi.

Xiaomi Türkiye mağazalarının yerleri belli oldu!

Xiaomi Türkiye Mağazaları için ilk 2 yer belli olmuş durumda. Peki, ilk Mi Store İstanbul mağazaları nerelerde açılacak? İşte, Xiaomi tarafından açılacak mağazaların yerleri.

Türkiye pazarına İstanbul’da açacağı 2 mağaza ile girecek olan Xiaomi, ilk olarak 2 farklı yerde Mi Store açacak. Bunlardan biri Vadi İstanbul diğeri de Forum İstanbul alışveriş merkezlerinde olacak. Henüz Forum İstanbul mağazası yapım aşamasında değilken, Vadi İstanbul’daki mağaza yapım aşamasında! Henüz açılış tarihleri belli olmasa da Xiaomi’nin Türkiye’de açacağı ilk Vadi İstanbul’daki ilk Mi Store’u sizler için ziyaret ettik.

Xiaomi Mi 8 inceleme – Amiral gemisi katili mi?

Merakla beklenen yeni amiral gemisi Xiaomi Mi 8, Türkiye’de ShiftDelete.Net farkıyla testte. Xiaomi Mi 8 inceleme videomuzda, Xioami Mi 8’i rakipleriyle karşılaştırıp, Xiaomi Mi 8’in gerçekten amiral gemisi katili mi yoksa değil mi ona bakıyoruz.

Xiaomi Mi Band 3 inceleme – Mi Band 2 ile kıyasladık!

Xiaomi, dünyanın en çok satan akıllı bilekliği Mi Band 2’nin gelişmiş modeli Xioami Mi Band 3 modelini tanıttı. Biz de hızlıca temin edip, Xiaomi Mi Band 3 inceleme videosuyla karşınızdayız

İşte o video!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.