DOLAR 32,5130
EURO 34,9419
ALTIN 2.434,97
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Çok oyunculu The Outlast Trials fragmanı yayınlandı! Gelecek sene oyunseverlerin karşısına çıkacak korku oyunu tutkunlarının heyecanla beklediği The Outlast…

14.06.2020
A+
A-

Hikaye kurgusuyla nefret oyunu tutkunları için güzel bir seri olan Outlast serisi, bir dönemin en popüler oyunları arasında yer alıyordu.

Oyunun mükemmel olmayan grafikleri bulunuyor olsa da  lüzum neşeli hikayesi gerekse heyecanın iliklere kadar hissedildiği kovalama anlarıyla, YouTube ve Twitch gibi platformlarda kısa vakit içinde oyuncuların yayınlarını yaptığı bir oyun oldu.

Outlast, Outlast Whistleblower ve Outlast 2 biçiminde üç oyunu bulunan seriye 2021 yılında artık günümüz şartlarına armoni sağlamış olan The Outlast Trials çıkıyor.

Oyunun ilk önce çevrimiçi oynanabileceği ve 2 ayrı karakteri seçip, oynanabilecek olması uyarı çekiyor. Bunların yanında oyunun diğer serilerinde olduğu gibi derin bir hikayesinin olacağının sinyalleri veriliyor. Soğuk Savaş döneminde geçeceği söylenen oyunda, deneyler yine asıl merkeze konumlandırılmış.

Yayınlanan fragmandan da görüleceği üzere oyunda deneyler ile değişmiş, sanki insan yarı robot bir karakteri yönlendireceğiz. Bu karakterlerin (kişinin seçimine bırakıldığı düşünülüyor) bayan ve erkek versiyonları bulunuyor.

Yeniden önceki oyunlarda da göreceğimiz gibi izbandut bir abi bizleri kovalayacak. Oyundaki telaşı katlayan bu dev ve agresif karakterler, kaçış anlarını daha dehşet ayla getirmek için ekleniyor.

1 buçuk dakikalık fragmandan gördüğümüz kadarıyla oyun hakkında bu yorumları yapmak mümkün. Oyunun bu sene içinde başka detaylarına kavuşmayı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.