DOLAR 32,3955
EURO 34,7994
ALTIN 2.402,82
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Xiaomi Redmi Note 8 Pro vs Xiaomi Mi 9T! Xiaomi Redmi Note 8 Pro vs Xiaomi Mi 9T ile ayrıca Xiaomi Redmi Note 8 Pro özellikleri neler hem de Xiaomi…

02.05.2020
A+
A-

Uygun fiyatlı telefonlar denilince akla gelen birincil markalardan olan Xiaomi, 2 ayrı telefonu ile videomuza davetli oluyor. Uzun zamandır konuştuğumuz ve çoğu muhalif zeki telefon ile aleyhinde karşıya gelen Note 8 Pro, şu anda de yakın bir arkadaşına rakip oluyor. Karşımıza ilk çıktığından beri aralıksız olarak fiyat indirimi bölge Xiaomi Mi 9T, yerinde fiyatlı olan oysa son zamanlarda fiyatı gelişen Xiaomi Note 8 Pro’ya aleyhinde. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro özellikleri

6.5 inç büyüklüğünde, 1080X2340 çözünürlüğe sahip IPS LCD bir ekran ile karşımıza çıkan telefon oldukça ideal bir ekrana sahip. Bu ekranın üstteki kısmında ise, damla çentik biçiminde ön kamera konumlandırılmış.

Telefonun kalbinde MediaTek Helio G90T işlemcisi bulunuyor. Bu işlemci 8 çekirdekli bir işlemci ve Note 8 Pro için yeterli bir şekilde karşımıza çıkıyor. Telefon, 64 GB ve 128 GB depolama alanına sahip modeller ile karşımıza çıkarken 6 GB RAM bu depolama alanına eşlik ediyor.

Telefonun üstünde 5 ayrı kamera bulunuyor. Başlıca kamera 64 Megapiksel çözünürlüğünde karşımıza çıkarken, geniş açısal kamera 8, derinlik ve makro kameralar ise 2 Megapiksel çözünürlüğünde karşımıza çıkıyorlar. Ana kamera 4K 30 fps videolar çekebiliyor.Ön taraftaki kamera ise 20 Megapiksel çözünürlüğünde ve kullanıcılar için oldukça tatmin edici.

Telefonun kalbinden 4500 mAh büyüklüğünde bir batarya bulunuyor. Bu pil kutudan meydana çıkan 18 Watt gücünde adaptör ile yük oluyor.

Xiaomi Mi 9T özellikleri

6.4 inç büyüklüğünde, 1080X2340 çözünürlüğe sahip AMOLED bir ekran ile karşımıza çıkan telefon kullanıcılara güzel bir deneyim sunuyor. Telefonun ekranında herhangi bir çentik bulunmuyor ve ön kamera Pop-Up kamera olarak karşımıza çıkıyor.

Telefonun kalbinde Snapdragon 73o işlemcisi bulunuyor. Bu işlemciye ise depolama alanı olarak 64GB ve 128 GB depolama alanı eşlik ediyor. Telefon bütün modellerde 6 GB RAM ile karşımıza çıkıyor.

Kamera tarafına bakacak olursak, Mi 9T 48 Megapiksel çözünürlüğünde bir başlıca kameraya sahip. Bu başlıca kameraya 8 Megapiksel çözünürlüğünde bir telefoto kamera eşlik ediyor. Telefonun arkadaki taraftaki son kamerası ise 13 Megapiksel çözünürlüğünde bir geniş açılı kamera. Ön kamera tarafında ise 20 Megapiksel çözünürlüğünde bir ön kamera görüyoruz.

Telefon 4000 mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip ve bu pil kutudan çıkan 18 Watt gücünde bir adaptör ile sorumluluk oluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.