DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C

Xiaomi Mi True Wireless AirPods’u tahtından edecek!

24.11.2018
A+
A-

Xiaomi geçtiğimiz günlerde tamamen kablosuz bir kulaklık modelini piyasa sunmuştu. Xiaomi Mi AirDots adıyla satışa sunulan kulaklık, tasarımı ile akıllara Samsung Gear IconX modellerini getiriyordu.

Uygun fiyatlı Mi AirDots çözümüne ek olarak Çinli teknoloji devi şimdi son derece iddialı yeni bir AirPods rakibi ile geliyor. Büyük oranda benzer bir tasarıma sahip olan Mi True Wireless kulaklıklar FCC sertifikasını alırken ortaya çıktı.

AirPods’da olduğu gibi bir taşıma kutusuna ve benzer bir tasarımla gelen kulaklıklar, üzerinde tüm rakiplerinden ayrışmasını sağlayan gürültü engelleyici ile birlikte geliyor. Telefon konuşmaları için bir mikrofona sahip olan kulaklık ayrıca silikon kulaklık başlıklarına sahip.

Kutu içeriğinde USB Type-C şarj kablosu, şarj kutusu, kulaklıklar, 3 farklı boyutta silikon kulaklık başlıkları ve kullanma kılavuzu yer alan Mi True Wireless ayrıca dokunmatik geri bildirimlere de karşılık verebilecek. Kulaklıkların resmi tanıtım tarihi ve satış fiyatı ise henüz netleşmiş değil.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.