DOLAR 32,5586
EURO 34,8845
ALTIN 2.429,96
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Xiaomi Mi Mix 3 çıkış tarihi belli oldu!

02.08.2018
A+
A-

8 çekirdekli Qualcomm Snaodragon 845 mobil platformundan gücünü alan Xiaomi Mi Mix 2S, geliştirilmiş çift kamera sistemi ve hızlı şarj desteği ile gelmişti. Yine cihaz Xiaomi Mi Mix 2 ile benzer nereyse aynı tasarıma sahipti. Xiaomi Mi Mix 3 modelinde ise işler gerçekten değişecek.

15 Eylül tarihinde tanıtımı gerçekleştirilecek olan Xiaomi akıllı telefon tamamen farklı bir tasarım sunacak. Ekran çıkıntısı ve çerçeve bulunmayacak olan akıllı telefonun yüzde 95 üzerindeki ekran kasa oranına sahip ilk akıllı telefon olacağı iddia ediliyor.

Cihazda Vivo NEX modelindeki gibi periskop benzeri bir kamera modülünün yer alması bekleniyor. Selfie kamerasının LED flaş ünitesi ile birlikte gelmesinin beklendiğini belirtelim. Xiaomi Mi 8 Explorer Edition şirketin ekrandan parmak izi okuma özelliği sunan ilk modeli olmuştu. Mi Mix 3 için de beklentiler aynı yönde. Öte yandan, yine de cihazın arkasında yer alacak fiziksel parmak izi okuyucu sunulabileceği de söylentiler arasında.

6 inç ekran ile geleceği söylenen cihazın yine Qualcomm Snapdragon 845 mobil platformu kullanacağı ve en az 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama kapasitesine sahip olacağı ifade ediliyor. Tabii ki 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama seçeneklerinin sunulma ihtimali de oldukça yüksek. MicroSD kart ile depolama kapasitesini artırmanın da mümkün olacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Xiaomi Mi Mix 3 sızdırıldı!

Bir süredir gündemimizde yer alan Xiaomi Mi Mix 3 yeniden kameralara yakalandı. İşte yeni rengiyle Xiaomi Mi Mix 3!

Cihazda, Xiaomi Mi 8 ile aynı çift arka kamera sistemini göreme ihtimaliniz yüksek. Yani bokeh etkisiağır çekim video ve saniyede 60 kare ile 4K video çekimi bu üründe mevcut olacak. iPhone X gibi yüz tanıma teknolojisi sağlanabileceği de yine beklentilerden. Cihazın fiyatının ise 300 dolar altında olacağı düşünülüyor.

Şu an için Xiaomi Mi Mix 3 özellikleri iddia ve beklentilerden öteye gidemiyor. Kısacası, 15 Eylül tarihi için biraz daha sabretmemiz gerekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.