DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Galaxy J6 çerçevesiz tasarım ile geliyor!

16.04.2018
A+
A-

Galaxy J6’nın FCC’deki ekran görüntüleri ortaya çıktıktan sonra ekran hakkında bazı ipuçları da ortaya çıktı. Ortaya çıkan bu ekran görüntülerinde bizi 18:9 formatında bir görüntü karşılıyor. Böylece ekranın 18:9 formatında ve 5.6 inç boyutunda olduğu ortaya çıkıyor. Ekran çözünürlüğünün de Full HD+ olması beklentiler arasında.

Samsung’n 18:9 ekran formatı genelde “Sonsuz Ekran” teknolojisini kullanan cihazlarında görülüyor. Samsung’un bu ekran teknolojisini, alt-orta seviye arasında yer alan bir telefonda kullanma ihtimali pek yok gibi duruyor. Fakat 18:9 ekran formatında olacak Galaxy J6 modelinin ekran – çerçeve oranının biraz daha artacağı düşünülüyor.

Ekranında hangi tür panele yer verileceği bilinmeyen cihazın daha önceden bazı GeekBench sonuçları da ortaya çıkmıştı. Bu sonuçlara göre de Galaxy J6 gücünü, Galaxy J7 Prime modelinde de gördüğümüz Exynos 7870 yongasından alacak. Bunun yanı sıra 2 GB RAM’e sahip olacağı beklenen cihaz, kutudan Android Oreo 8.0 işletim sistemi ile çıkacak.

Henüz resmi bir çıkış tarihi olmayan cihazın, diğer Galaxy J modellerinde de olduğu gibi mayıs ayında tanıtılması bekleniyor. Tabi bu beklenenin en erken tarih olduğu belirtiliyor. Yani tanıtılması biraz daha gecikebilir.

:: Galaxy J6 modeli hakkındaki düşünceleriniz neler?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.