DOLAR 32,3531
EURO 34,7877
ALTIN 2.393,27
BIST 10.258,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Xiaomi Mi Mix 2s resmi görselleri ortaya çıktı!

20.03.2018
A+
A-

Xiaomi Mi Mix 2s amiral gemisi 27 Mart tarihinde resmi olarak tanıtılacak. Modelde en çok dikkat şey ekran çentiğine sahip olmaması denilebilir. Şirket, selfie kamerası için farklı bir yaklaşım deneyerek bunu ekranın sağ üst köşesine konumlandırmış. Üründe ekran kasa oranı da oldukça başarılı gözüküyor. Çerçeveler neredeyse yok denecek kadar az, tabii ki alt taraftakini saymazsak.

Akıllı telefonda Qualcomm Snapdragon 845 mobil platformundan gücünü alacak. 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı sunulması da beklentiler arasında. Ek olarak, Mi Mix 2s şirketin kablosuz şarj sunan ilk cihazı olacak. Çift arka kamera beklentisi ise bu son görseller sonucunda ortadan kalktı.

Gelecek hafta lansmanı gerçekleştirilecek olan akıllı telefon hakkındaki tüm bilgiler için bizi takipte kalın.

:: Xiaomi akıllı telefonunun tasarımı ve muhtemel özellikleri hakkında düşünceleriniz neler?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.