DOLAR 32,2106
EURO 35,0833
ALTIN 2.472,01
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Xiaomi Mi Band 5 ufukta göründü: Nihayet geliyor! Mi Band 5 için bir paylaşım yapıldı. Biraz olsun umutlandıran paylaşım ile Xiaomi Mi Band 5 ne vakit…

16.05.2020
A+
A-

Xiaomi’nin en sevilen akıllı cihazları aralarında yer alan Band serisi zeki bileklikler bilhassa Türkiye’de de çoğu kişi tarafından kullanılıyor. Band 4 serisinin başarılı satış rakamlarına ulaşmasının arkasında gözler Mi Band 5 serisine çevrilmişti. Corona virüsü salgını engeline takıldığı görülen yeni zeki bileklik modelinin tanıtım tarihi hakkında aylardır bir şeyler söyleniyor.

Ha geldi ha gelecek derken nihayet cihazın sertifikası ortaya çıktı. 14 Mayıs’ta, XMSH10HM kod adına sahip bir cihaz Tayvan’da onaylandı. Yapılan bir Twitter paylaşımı ile ortaya meydana çıkan bu detaylar söz konusu yeni akıllı bileklik konusunda bundan böyle bakımlı bir nefes alabileceğimizi gösteriyor. Peki bu kod adının doğrusu de Mi Band 5’e sahip olduğunu nasıl anlayacağız?

XMSH02HM adlı kod adına sahip ürünün Mi Band 1 Pulse olduğu ve aynı kod adlarıyla sürekli giyilebilir ürünlerinin sıralandığını gösteren bir liste yayımlandı.

#Xiaomi #miband5
Hot news ?
Xiaomi Mi Band 5 (model number XMSH10HM) passed certification in Taiwan National Communications Commission! ???

Full info: https://t.co/aSDli2JX9U

Feel free to retweet!!! ?? pic.twitter.com/ORhhbFFkQd

— Xiaomishka (@xiaomishka) May 15, 2020

Bu listede bir önceki zeki bileklik modeli olan Mi Band 4’ün XMSH07HM kod adıyla isimlendirildiği görülüyor. Bu bilgiler eksik geldiyse üstelik elimizde Huami Başkanın açıklamaları da bulunuyor.

Birkaç gün önce Huami 2020’nin ilk çeyreğine ilişkin satış raporunu açıkladı. Mi Band akıllı bilekliklerininin üretilmesinin yanı sıra diğer markaların giyilebilir cihazlarının üreticisi pozisyonunuda yer aldığını belirtelim. İşte Huami CEO’su da Xiaomi Mi Band 5’in bu yıl piyasaya çıkacağını ama şimdilik tarih vermekten kaçındığını dile getirmişti.

Bu sebeple Xiaomi Mi Band 5 ne vakit tanıtılacak? Sorusunun cevabı emin değilse bile 14 Mayıs’ta onaylanan akıllı bilekliğin bu yıl  içinde sürpriz bir şekilde tanıtılacağını bildirmek muhtemel.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.