DOLAR 32,3603
EURO 34,6712
ALTIN 2.394,20
BIST 10.188,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Xiaomi Mi Band 5 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı Xiaomi kullanıcıları göre ilgiyle beklenen yeni akıllı saat Mi Band 5 tanıtıldı. İşte merakla …

11.06.2020
A+
A-

Xiaomi Mi Band 5 büyük sızıntıların gerisinde resmi olarak karşımıza çıktı. Model, tasarımsal olarak az kalsın Mi Band 4 ile benzer görünüyor. Bambaşka cisim ve kayış renkleriyle satışa çıkacak zeki bileklik, arkasındaki Apple Watch sanki özel manyetik antre doğruca kayışı çıkarmaya gerek olmadan şarj edilebiliyor.

Mi Band 5, önceki modeline kıyasla yüzde 20’lik bir artışla, 1.2 inç renkli AMOLED ekran ile beraber geliyor. Ekranı büyüyen zeki bilekliğin sistemi içerisinde yüzden pozitif saat arayüzü bulunuyor.

Bluetooth 5.0 bağlantı özelliği yer alan zeki bileklik, 30 dakika süreyle 50 metreye değin suya dayanıklı kalabiliyor.

Özel modeli NFC desteğiyle gelen bileklik, 11 bambaşka profesyonel spor moduna sahip ve kadın sağlığı için de özel modlar taşıyor. Bağlandığı telefon kamerası için deklanşör görevi görebiliyor. Afiyet özellikleri tarafında ise gelişmiş sensörleriyle kan oksijen doygunluğu (SpO2) ölçüm desteği ve nabız ölçümü sunan akıllı bileklik Mi Band 5, uyku takibi de yapabiliyor. Kullanıma emrindeki olarak 2 haftaya yakın batarya ömrü bulunan model, genelde fiyatına oranla beklentileri karşılıyor.

Mi Band 5 fiyatı

Xiaomi Mi Band 5 fiyatı 27 dolar olarak emin durumda. Ama, NFC destekli versiyonda fiyat 32 dolara çıkıyor. Şimdilik bilekliğin ülkemize ne süre geleceğine dair bir veri ise bulunmuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.