DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

Xiaomi Mi Band 4 büyük bir başarıya imza attı Xiaomi Mi Band 4, akıllı saat pazarında en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Çinli firma…

11.07.2020
A+
A-

Çinli firma, kendisine ait olan Twitter hesabından Mi Band 4 adına bir ileti paylaştı. Genel merkezi Singapur’da olan ve teknoloji alanındaki araştırmaları ile tanınan Canalys, Xiaomi’nin kendisi ile gurur duymasına vesile oldu.

Xiaomi, Canalys’tan aldığı bilgilere dayanarak bu ürününün 2019’ün üçüncü çeyreği ile 2020’nin birinci çeyreği arasında dünyada en çok satılan akıllı saat olduğunu açıkladı. Şimdiye kadar bütün Mi Band modelleri ilgi çekmeyi başardı.

İlk Mi Band modeli, 9 ay içerisinde kendisinden 1 milyon adet sattırmayı başardı. Mi Band 2, bu başarıya sadece 1 ayda erişti. Mi Band 3 ise 17 günde kendisinden 1 milyon adet sattırabildi. Mi Band 4 modeli de bu istatistiği yalnızca 8 günde yakaladı.

Mi Band 5 için yapılan iyileştirmeler göz önüne alındığında 1 milyon adet satış hedefinin çok uzakta olmadığını söyleyebiliriz. 2014 – 2019 yılları arasında 100 milyondan fazla giyilebilir teknoloji ürünü satmayı başaran Xiaomi, Mi Band serisi sayesinde kazanmaya devam edecek gibi duruyor.

Apple, Samsung ve Amazfit gibi ciddi rakiplerinin karşısında ayakta kalan Xiaomi, Mi Band 4 ile yakaladığı bu başarıyı Mi Band 5 ile perçinlemek istiyor. Mi Band 4, 0.95 inç büyüklüğünde olan renkli AMOLED bir ekrana sahip.

Bu ekranın çözünürlüğü 240 x 120 piksel olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca kendisinin Mi Fit uygulaması sayesinde yönetilebildiğini de belirtelim. Uyku takibi ve anlık nabız ölçümü de bu akıllı saatin işlevselliğini artıran faktörler arasında yer alıyor.

Xiaomi Mi Band 4 ile 5 ay! Uzun Kullanım Testi

Xiaomi Mi Band 4 Uzun Kullanım Testi ile karşınızdayız. Yaklaşık 5 aydır deneyimlediğimiz Mi Band 4 özellikleri ile kullanıcılara nasıl bir deneyim sunuyor?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.