DOLAR 32,3871
EURO 34,7907
ALTIN 2.396,31
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Xiaomi Mi 8 kutusu ile birlikte görüntülendi!

26.05.2018
A+
A-

Qualcomm’un en güçlü yongası olan Snapdragon 845‘ten güç alacak Mi 8, bunun yanında 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile satışa sunulacak. Depolama alanı tarafında bir de 256 GB seçeneğinin yer alması da beklentiler arasında. Cihazın batarya tarafında ise 3170 mAh kapasiteli bir pile ev sahipliği edeceği tahmin ediliyor.

Cihazda bu özelliklerin yanı sıra oldukça pek görülmeyen özellikler de yer alacak. Bunlardan biri iPhone X modelinde görülen ve oldukça sevilen 3 boyutlu yüz tanıma teknolojisi olacak. Apple’da karşılığı Face ID olan bu teknolojinin adı Xiaomi tarafında 3D Structured Light kamera olacak. Bu sayede cihazda güvenlik önlemi olarak yüzünüzü kullanabileceksiniz. Xiaomi’nin yeni modelinde yer alacak bu teknolojinin, Android tarafındaki en iyi yüz tanıma teknolojisi olacağı tahmin ediliyor.

Xiaomi Mi 8 için yeni bir video sızdırıldı!

Xiaomi, en yeni amiral gemisi telefonu Xiaomi Mi 8 için 31 Mayıs’ta bir tanıtım etkinliği düzenleyecek! Bu tanıtıma az bir süre kalmışken telefon için yeni bir video sızdırıldı!

Yüz tanıma teknolojisinin yanı sıra cihazda parmak izi okuyucusu da yer alacak. Fakat parmak izi okuyucusu tarafında da son teknoloji yer alacak. Cihazdaki parmak izi okuyucusu ekrana entegre olacak.

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi, Mi Band 3 ile birlikte 31 Mayıs tarihinde Çin’de tanıtılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.