DOLAR 32,3350
EURO 35,1334
ALTIN 2.306,70
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Xiaomi Mi 8 bomba gibi geliyor!

19.05.2018
A+
A-

Önümüzdeki günlerde tanıtılması beklenilen Xiaomi’nin yeni amiral gemi modelinin Mi 7 ismiyle gelmesi bekleniyordu. Ancak ortaya çıkan son bilgilere göre Xiaomi kuruluşunun 8. yılına özel olarak bu modele Xiaomi Mi 8 adını verecek.

Bununla birlikte en yüksek donanım özelliklerine sahip olması beklenilen Xiaomi Mi 8 rakiplerinin önüne geçmek için eline oldukça önemli kozlarda geçirmek istiyor.

Bir süredir gündemde olan modelde iPhone X modelinde olduğu gibi 3 boyutlu bir yüz tanıma teknolojisinin yer alacağı söylentiler arasında. 3D Structured Light kamera adı verilen sistemin Android tarafının en gelişmiş yüz tanıma modülü olacağı iddia ediliyor.

Buna ek olarak gelen son sızıntıda ise Mi 8 modelinde ekrana gömülü bir parmak izi okuyucusunun yer aldığı görüldü. Halihazırda alıştığımız parmak izi tarayıcılarına kıyasla biraz yavaş çalıştığı için pek tercih edilmeyen bu ekrandan parmak izi okuyucu, yüz tanıma ile birlikte Xiaomi’nin elini güçlendirecektir.

6 inç boyutunda bir ekranla gelmesi beklenilen modelin kalbinde Snapdragon 845 işlemcisi yer alacak. 64 GB depolama ile 6 GB RAM, 128 GB depolama ile 6 GB RAM ve 256 GB depolama ile 8 GB RAM seçeneklerinin sunulacağı modelde 3170 mAh batarya yer alacak.

Modelin Xiaomi Mi Band 3 ile birlikte 31 Mayıs tarihinde tanıtılması bekleniyor.

Xiaomi Mi 8 için ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.