DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

İşte Google’ın kurumlara önerdiği Android telefonlar!

22.02.2018
A+
A-

Kurumsal odaklı bu programın odak noktası güvenlik. Günümüzde kullanıcıların Android ekosisteminde yaşadığı en büyük sorun olan güncelleştirmelerin geç gelmesi, şirketler için oluşturduğu risk nedeniyle hayati önem taşıyor.

Akıllı telefon üreticileri Google’ın yayınladığı güvenlik güncelleştirmelerini, en geç 90 gün içerisinde bu programa dahil olan cihazlar ile buluşturmak zorunda.

Ayrıca, işletmelerin bilgi güvenliği için kullandığı en önemli teknolojilerden birisi olan Mobil Cihaz Yönetimi (MDM) ile programa dahil olan cihazların yönetimi konusunda şirketlerin IT ekiplerine büyük kolaylıklar sunulacak.

Google’ın şu anda kurumlara önerdiği cihazlar şu şekilde; Google Pixel, Pixel XL. Pixel 2 ve Pixel 2 XL, Huawei Mate 10, Mate 10 Pro, P10, P10 Plus, P10 Lite, P Smart. BlackBerry KEYone, BlackBerry Motion, LG V30 ve LG G6. Motorola X4, Motorola Z2 Force Edition, Nokia 8, Sony Xperia XA2, Sony Xperia XA2 Ultra. Sony Xperia XZ Premium,Sony Xperia XZ1, Sony Xperia XZ1 Compact

Herhangi bir Samsung modelinin listede yer almaması oldukça dikkat çekerken, bu durumun geçici olduğunu düşünüyoruz. Zira, Google yetkilileri şartların karşılanması halinde bu listenin yeni telefonlar ile genişletileceğini açıkladı.

:: Google cephesinde yaşanan bu gelişme hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.