DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Xiaomi Mi 7 fiyatı ortaya çıktı

05.05.2018
A+
A-

Cihazın fiyatlarının paylaşıldığı internet sitesine göre cihazın 6 GB RAM – 64 GB dahili hafıza seçeneği, 2,799 Yuan (440 doları) fiyat etiketine sahip olurken; 6 GB RAM – 128 GB dahili hafıza seçeneği 3,299 Yuan (519 dolar)’lık bir fiyattan satışa sunulacak.

Fiyatının yanı sıra internet sitesinde ortaya çıkan bazı detaylara baktığımızda ise, Mi 7 modeline ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf karşımıza çıkıyor. Bu fotoğrafa göre cihazın ekran tarafında bir çentiğe yer verilecek. Bunun yanı sıra cihaz, ekrana entegre parmak izi okuyucusuna ve 3D yüz tanıma teknolojisine sahip olacak. Çentikli ekranın 5.6 inç boyutunda ve OLED panele sahip olması bekleniyor.

Ayrıca Mi 7 modelinin bir de Plus modeli olması bekleniyor. Mi 7 Plus modelinin, Mi 7 modelinden farkı ise 6.1 inçlik ekrana sahip olması olacak.

Önceden internete düşen bazı detaylar da cihazın donanımı konusunda önemli ipuçları veriyor. Bu detaylara göre Mi 7, Snapdragon 845 yonga setinden gücünü alacak. Bunun yanında ise cihaza 6 GB RAM’in eşlik edeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca 3340 mAh bir batarya kapasitesine sahip olacağı tahmin edilen cihaz, Qi kablosuz şarj teknolojisini de destekleyecek.

Xiaomi’nin Mi 7 modelini 23 Mayıs’ta piyasaya sürmesi bekleniyor. Lansman tarihine dair şimdilik resmi bir açıklama bulunmasa da şirketin, 10 Mayıs tarihinde gerçekleştireceği ve Redmi S2’yi tanıtacağı lansmanda Mi 7 modelini de duyurması bekleniyor.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.