DOLAR 32,3616
EURO 34,7526
ALTIN 2.407,54
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Amazon, ‘Game of Thrones’ Etkisi Yaratabilecek Yeni Dizisi The Wheel Of Time’ın Yayın Tarihini Duyurdu [Video]

05.07.2021
A+
A-

Robert Jordan’ın 12 kitaplık serisinden oluşan The Wheel of Time, bugüne kadar yoğun ilgi görmesinin yanı sıra FXX tarafından bir diziye dönüştürülmek istenmiş ancak yazarın sağlık koşulları nedeniye yayın hayatına başlamadan iptal edilmişti. 

İptal edilmesinin üzerinden 6 yıl geçmesinin ardından, Netflix ve Hulu’nun en büyük rakiplerinden Amazon Prime, Jordan’ın kitaplarından esinlenerek kurgulanan The Wheel of Time adlı dizi için çekimlere başladıklarını açıklamıştı. Merakla beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu ve Amazon, The Wheel of Time’ı 2021 yılı içerisinde seyircisiyle buluşturacaklarını açıkladı.

Amazon, The Wheel of Time’ı bir sonraki GoT yapma konusunda kararlı

The Wheel of Time

Robert Jordan’ın kaleme aldığı The Wheel of Time, sadece bazı kadınların doğaüstü güçlere sahip olduğu sihirli bir evreni anlatıyor. Dünyayı kurtaracağı söylenen insanı arayan bir adamın ve yanındaki beş kadının hikayesinin anlatıldığı bu seri, iyi ve kötü arasındaki yaklaşmakta olan savaş üzerine kurgulanmış.

Başarılı dizi ve filmlerle kütüphanesini genişletmeye odaklanan Amazon için The Wheel of Time, yeni bir Game of Thrones etkisi yaratabilecek türden. Rosamund Pike, Josha Stradowski ve Marcus Rutherford’un başrollerini paylaştığı dizi, Amazon’un bugüne kadar en çok güvendiği yapımlardan biri olma niteliğini taşıyor. The Wheel of Time’ın resmi Twitter hesabı, “Efsanelerin bile bir başlangıcı olur” başlığıyla dizinin 2021 yılında yayınlanacağını duyurdu. Son olarak dizinin daha yayınlanmadan ikinci sezon için onay alacak kadar iddialı olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.