DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Xbox Series X logosu beklenenden öbür olabilir Xbox Series X için Microsoft bütün hazırlıklarını sürdürürken, yeni Xbox oyun konsolu logosu için çok …

23.04.2020
A+
A-

Pandemi nedeniyle bütün dünyada sektörler durmuş gibi görünse de, hem Sony hem de Microsoft yeni cins konsolları için son hızla çalışmaya devam ediyor.

Microsoft Xbox One ile PS4 aleyhinde elde ettiği başarıyı Series X ile devam ettirmenin ardından. Şimdiye değin varsayım edilen yeni konsol görsellerinde, Xbox One‘dan tanıyıp bildiğimiz Xbox logosu kullanılıyordu.

PS5 ve Xbox X Series beklenenden fiyatı yüksek olabilir

Bu yılın en fazla beklenen ürünleri aralarında da PS5 ve Xbox Series X yer alıyor. Ama yeni konsollar beklenenden daha pahalı gelebilir.

Fakat yeni ortaya çıkan bir berat belgesinde Series X için tahminlerden çok daha öbür bir logo tasarlanmış görünüyor.

Yeni logo, daha minimalist bir şekilde planlanmış. Series X tasarımı devlete ait kaynaklardan doğrulanmış olmasa da, daha köşeli, basit ve minimalist bir tasarımda olacak gibi.

Series X logosu da tamamen bu tasarıma uygun bir şekilde tasarlanmış gibi görünüyor. Parçalı bir X simgesi ve yanına yer alan Series yazısını bu formla birlikte düşündüğünüzde çok ahenkli olduğu gözlerden kaçmıyor.

Tabii ama şu lahza için logonun resmi kaynaklardan doğrulanmadığını da andırmak isteriz. Buna rağmen Series X hem özellikleri keza de yeni tasarımıyla konsol dünyasında Play Station 5‘in işini çok zorlaştıracağa benziyor.

Peki siz ne düşünüyorsunuz, Series X logosu hakiki olabilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.