DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Xbox Live Gold almak isteyenlere kötü haber! Her ay farklı oyunlar edinmek isteyen Xbox kullanıcılarının tercihi olan Xbox Live Gold sisteminin abonelik…

20.07.2020
A+
A-

Servisin en kârlı paketi olan 12 aylık periyot bir yılın ödemesini tek seferde alıyordu. Yenileme süresinin uzun olmasından dolayı fiyatıyla iyi bir seçenek sunan paket kaldırıldı. Bir röportajda konuşan Microsoft sözcüsü bu durumu doğruladı ve yeni müşterilerin üç aylık paketlere yönelebileceğini ifade etti.

xbox live goldxbox live gold

Bu durumun sebeplerinden biri servisin kullanımdan kaldırılacak olması olabilir. Xbox Game Pass sistemi ile Xbox Live Gold entegre edilirse paket karmaşası ortadan kalkabilir. Bulut tabanlı olarak çalışan servisin daha geniş kullanıcı kitlesine ulaşması oyun dünyasının geleceği için büyük bir adım olabilir. Eğer bu süreçte mevcut aboneliğinizi uzatmak isterseniz mağazalardan fiziksel doğrulama kartı edinmeniz gerekiyor.

Şuan en fazla üç aya kadar abone olunabilen Live sisteminde eğer üç aydan daha fazla bir süredir aboneliğiniz bulunuyorsa herhangi bir mağduriyet yaşamayacaksınız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.