DOLAR 32,5649
EURO 34,7693
ALTIN 2.489,34
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

WWE 2K20 için sayılı saatler kaldı

20.10.2019
A+
A-

Bu yıl kapak fotoğrafında bir Superstar ve Diva bulunan oyun 22 Ekim 2019 itibariyle tüm dünyada eş zamanlı olarak yayınlanacak. PC ve konsollar için sunulacak olan WWE, bu yıl Becky Lynch ve Roman Reigns‘i kapak fotoğrafında kullanmış durumda.

Konsollar ve PC üzerinde ayrı fiyatlara sahip olan oyunun iki farklı sürümü bulunuyor. Deluxe Sürümü satın almanız durumunda VIP oyun deneyimi sağlayacağını söyleyen 2K, ilk etapta bu içerikleri dahil ediyor:

20th Anniversary of SmackDown Digital Bonus Content:
WWE 2K20 MyPLAYER Kickstart
WWE 2K20 Accelerator

Bu içeriklere ek olarak dahil edilecek içeriklerin de ileri bir tarihte ilan edileceğini söylüyor. Bu yılda Türkçe altyazı ve seslendirme desteği oyuna dahil edilmedi. Bunun haricinde ön sipariş bonusları konsol üzerinde de birebir aynı olarak sunuluyor.

WWE 2K20 fiyatı ne kadar?

Oyun; PC, PlayStation ve Xbox konsolunda boy gösterecek. Fiyatları farklılık gösteren oyun, Standart ve Deluxe sürümleriyle karşımızda.

PC üzerinden dijital kopyaları Steam üzerinden satılacak 2K20’nin Standart Sürümü 249 TL satış fiyatına sahip. Deluxe Sürümü tercih etmeniz durumunda ödemeniz gereken fiyat 359 TL olacaktır. Oyunun sadece Windows işletim sistemiyle oynanabildiğini de belirtelim.

PlayStation üzerinden dijital kopyaları PlayStation Store aracılığıyla satılacak. PS4 üzerinden oyunun Standart Sürümünü satın almak isterseniz ödemeniz gereken fiyat 459 TL iken Deluxe Sürümü almak isterseniz 669 TL olarak karşınıza çıkacaktır.

Xbox cephesinde fiyatlar çok farklı değil. Dijital kopyaları Microsoft / Xbox Store’dan satılacak olan WWE 2K20, Standart Sürüm olarak tercih edilirse 458 TL, Deluxe Sürüm olarak tercih edilirse de 650 TL olarak satın alınabilecek.

ETİKETLER: , , , , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.