DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

DJI Mavic Air 2 inceleme videosu hazırlanmış! DJI Mavic Air 2 çözümleme videosu ile karşınızdayız. Bu videomuzda DJI’ın Mavic Air 2 drone modelini …

03.06.2020
A+
A-

DJI Mavic Air 2 çözümleme videosunda ilk olarak drone’u kutusundan çıkarıyoruz  ve kutu içeriğine yakından bakıyoruz. Keza aldığımız özel izinler kapsamında uçuşlar da gerçekleştiriyoruz.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri analiz videosu ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

DJI Mavic Air 2 fiyatı

DJI Mavic Air 2 fiyatı sahip olduğu pakete tarafından değişiklik gösteriyor. Fly More Combo paketi için takriben 9.000 TL gibi bir ödeme yerine getirmek gerekiyor.

DJI Mavic Air 2 Fly More Combo Drone modelini satın elde etmek için buraya veya aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

DJI Mavic Air 2 özellikleri

DJI Mavic Air 2 özellikleri ile ilgili detaylara geçmeden önce, drone uçurma konusuna bahsetmek gerekiyor. Türk Hava Sahasında 500 gram ve üzeri İHA uçurmak isteyen pilotların sisteme kayıt olmaları ve SHGM’den onay almaları gerekiyor. SHT-İHA Talimatı uyarınca 500 gram üstü İHA sahibi bireysel birey ya da ticari kuruluşların bu sistem üzerinden İHA’larını kayıt ettirmeleri ve sistem üzerinden müsade alarak uçuş yapmaları koşul.

Şimdiye kadarki en akıllı ve tehlikesiz drone olarak tanımlanan Mavic Air 2, 34 dakika havada kalıyor. 48 Megapiksel çözünürlüğündeki f/2.8 diyaframa sahip kamerası (Sony IMX586) 12 Megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekiyor.

4K / 60 FPS video kaydedebilen drone, 8K çözünürlükte time lapse görüntüler oluşturmanıza olanak tanıyor. 4K / 30 FPS’de HDR desteği sunan drone, Full HD çözünürlükte ise 240 FPS’ye değin ağır çekimler yapabiliyor.

AirSense teknolojisi ile gelen drone, yakınlarda uçak ya da helikopter olduğunda kullanıcıyı uyarıyor. Nesneleri algılayarak çarpışmaları önleyen Gelişmiş Pilot Yardım Sistemi – APAS’ın 3.0 sürümü Mavic Air 2’de karşımıza çıkıyor.

İlk model ile kıyasladığımızda siklet 430 gramdan 570 grama çıkmış olsa da, daha verimli motorlar ve geliştirilen aerodinamik yapı tamamen 10 kilometre menzil sunuluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.