DOLAR 32,2447
EURO 34,7760
ALTIN 2.415,47
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

WWDC 2020 nereden izlenecek? Apple paylaştı! Apple, WWDC 2020 ile ilgili yeni açıklama yaptı. Bu Vesile Ile “WWDC 2020 nereden izlenir?” sorusu da resmi…

17.06.2020
A+
A-

22 Haziran 2020 ve 26 Haziran 2020 tarihleri arasında düzenlenecek Apple’ın geliştiriciler konferansı, YouTube üzerinden de izlenebilecek. Apple YouTube canlı yayın linki paylaşımı da yapmış durumda. Şimdiden şu adres üzerinden hatırlatıcı meydana getirmek mümkün: https://www.youtube.com/watch?v=GEZhD3J89ZE&feature=emb_title

Apple YouTube yayınını, ikinci yayınlama aracı olarak kullanıyor olacak. Resmi web yayını için de şu bağlantı oluşturulmuş durumda: https://www.apple.com/apple-events/ Ilave olarak Apple TV üstünde yer alan Apple Events uygulamasından da canlı olara takip edilebilecek.

Yeni iMac ve iPad çıkış tarihi ortaya çıktı

Apple’ın yeni iMac 2020 ve yeni iPad Air modellerini ne vakit satışa çıkaracağı konusunda iddialar gündeme geldi. İşte tüm teferruat!

Bu paylaşım ile Apple, tarihinde bir kere daha kendi platformları açık havada YouTube üzerinden de Apple Special Event yayını yapacağını açıklamış oldu. Andırmak gerekirse birincil canlı yayın, 2019 yılında düzenlenen iPhone 11 lansmanı olmuştu. Hemen de WWDC 2020 için aynı bir koşul söz konusu oluyor. Canlı yayının aracısız Apple Park üzerinden yapılacağını da belirtmekte fayda var.

Yeni 5G iPad Pro özellikleri nasıl olacak?

Yeni 5G iPad Pro modeli hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. İşte şimdiye dek aşina bütün yeni 5G iPad Pro özellikleri hakkında ayrıntı!

Apple’ın laf konusu bu etkinliğinde en çok yeni iPhone işletim sistemi sürürümü olan iOS 14 dikkatleri üstüne toplayacak gibi görünüyor. aynı zamanda yeni macOS ve yeni iPadOS sürümlerinin de söz konusu bu etkinlikte duyurulması bekleniyor. Şu an için Apple’ın herhangi bir donanım duyurup duyurmayacağı ise merak konusu haline gelmiş durumda. Bu konuda dağıtılmış iddialar bulunsa da halen daha fiziki bilgiler mevcut değil.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.