DOLAR 32,3882
EURO 34,7847
ALTIN 2.410,20
BIST 10.099,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Worldcoin CEO’su Sam Altman, World Chain’i Duyurdu!

Worldcoin CEO’su Sam Altman, kripto para dünyasına yeni bir soluk getiriyor! Dünya Çapında bir zincir olan World Chain’in duyurusunu yapıyor. Detaylar için hemen tıklayın!

17.04.2024
A+
A-

OpenAI CEO’su Sam Altman’ın kurucusu olduğu Worldcoin, World Chain adlı kendi Katman-2 Blockchain’ini duyurdu. Bu yaz çıkacağı söylenen Blockchain, Worldcoin projesine ait olacak. Ayrıca, yönetimini de Worldcoin idare edecek.

Altcoin Fiyatı Önemli Destek Seviyesinin Üzerinde

Altcoin Fiyatı Önemli Destek Seviyesinin Üzerinde

Son gelişmelerin altcoin fiyatı üzerindeki etkisi sınırlı kaldı. WLD, piyasadaki olumsuz hissiyatın da etkisiyle 4,70 dolar seviyesinden 4,82 dolar seviyesine ulaştı. Worldcoin, bu yılının ilk iki ayında 1,70 ila 2,91 dolar arasında kapalı bir aralıkta kaldı. Böylece, nötr bir eğilim sergiledi. Piyasadaki dalgalanma arttıkça, boğalar ivme kazandı ve 32 gün içinde %443’ün üzerinde sıçradı. Bu süreçte WLD 11.820 dolarda yeni bir ATH kaydetti. Ancak, boğalar ATH’yi kaydettikten sonra ivme kaybetti.

Worldcoin’in Arkasındaki Fikir Ne?

Sam Altman, yüksek profilli yapay zeka şirketi OpenAI’nin CEO’su. Ancak Altman, aynı zamanda Tools for Humanity’nin de kurucu ortağı. Worldcoin projesi, iris taramasıyla insan olduklarını kanıtladıktan sonra insanlara Dünya Kimlikleri atıyor. Ayrıca altcoin projesi, kayıt olan kişilere WLD tokenleri şeklinde kripto para veriyor. Worldcoin projesinin arkasındaki vizyon, internetin gelecekteki sağlığının, insanı insan olmayan aktörlerden ayıran bir sistem gerektireceği fikri etrafında dönüyor.

World Chain ve Yeni Blockchain Çözümü

Tools for Humanity, yeni Blockchain olan World Chain’in bu yaz çıkacağını duyurdu. Blockchain’in adının World Chain olacağını belirtirken, Ethereum üzerinde konumlanacağını da belirtti. World Chain, “yeni insanların geniş ölçekte katılmaya devam edebilmesi ve mevcut kullanıcıların daha hızlı, daha ucuz ve daha güvenilir işlemlerin keyfini çıkarabilmesi için kapasiteyi artırmayı” amaçlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.