DOLAR 32,5528
EURO 34,8934
ALTIN 2.435,36
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Windows 11’in Yeni Medya Oynatıcısını ‘Yanlışlıkla’ Gösterdi

30.09.2021
A+
A-

Önce Windows 11’in sızdırılması daha sonra da Windows 11’de yeni Paint’i kullanan bir tabletin ortaya çıkması ile bütün projeleri ortaya çıkan Microsoft’un yeni Windows 11 uygulamaları da bir bir ortaya çıkmaya başladı.

Bugünse yeni işletim sisteminde yer alacak, Windows kullanıcılarına yeni bir soluk getirmesi planlanan medya oynatıcısı ortaya çıktı. Medya oynatıcısı hakkındaysa bazı şeyler halen gizemini koruyor.

Windows 11’in yeni medya oynatıcısı böyle gözüküyor:

Ortaya çıkan görüntüye göre yeni medya oynatıcısı, Windows XP’den beri sevilerek kullanılan Windows medya oynatıcının Windows 11 tasarıma uyarlanmış hali olacak. Uygulamanın “Filmler ve TV” uygulamasının mı yoksa Windows medya oynatıcısının mı yerine geçeceği henüz bilinmiyor.

Windows sızıntıları konusunda uzman kişiler ise, yeni uygulamanın her iki uygulamayı birleştirecek bir uygulama olacağını öngörüyor. Ortaya çıkan fotoğrafa baktığımızda çalma listelerini takip edebileceğimiz ve karışık çalabileceğimiz yeni düğmeler görüyoruz. Ayrıca yayınlanan fotoğrafa dikkatli baktığımızda yeni medya oynatıcının fotoğraflar ile entegre olduğunu da görebiliyoruz.

Microsoft’un daha önce ortaya çıkan Paint ve yeni medya oynatıcısını ne zaman yayınlayacağı ise henüz netleşmedi. Fakat çoğu kullanıcı bu yeni uygulamaların kasım ayında yayınlanacak Windows 11 ile kullanıcılara sunulacağını düşünüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.