DOLAR 32,2917
EURO 34,6648
ALTIN 2.404,28
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Wilma Elles, “Kimseye güvenmeyin” diyerek dolandırıcılara karşı herkesi uyardı

Haberler.com’a konuşan ünlü oyuncu Wilma Elles, dolandırıcılara karşı vatandaşları uyararak, “Özellikle telefondan çok fazla dolandırıcılık yapılıyor. Çok dikkat edin. Hiçbir zaman kimseye çok fazla güvenmeyin.” dedi. WILMA ELLES’TEN VATANDAŞLARA …

24.02.2024
A+
A-

Haberler.com’a konuşan ünlü oyuncu Wilma Elles, dolandırıcılara karşı vatandaşları uyararak, “Özellikle telefondan çok fazla dolandırıcılık yapılıyor. Çok dikkat edin. Hiçbir zaman kimseye çok fazla güvenmeyin.” dedi.

WILMA ELLES’TEN VATANDAŞLARA “DOLANDIRICILIK” UYARISI

Ünlü dizi ve film oyuncusu Wilma Elles, katıldığı bir etkinlikte dolandırıcılara karşı vatandaşlara uyarılarda bulundu. Dolandırıcılığın son zamanlarda çok fazla arttığına dikkat çeken Elles, Haberler.com’a yaptığı açıklamalarda vatandaşın dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

“KİMSEYE ÇOK FAZLA GÜVENMEYİN”

Elles şunları söyledi: “Her zaman müşteri haklıdır. Maalesef son zamanlarda bazı sahtekarlıklar ortaya çıkmış durumda. Özellikle telefondan çok fazla dolandırıcılık yapılıyor. Burada birçok sanatçı uyarıyor. Çok dikkat edin. Hiçbir zaman kimseye çok fazla güvenmeyin. Tüketici her zaman korunmak zorunda.”

Kaynak: Haberler.com Haber Merkezi / Magazin

Haberler.com

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.