DOLAR 32,2772
EURO 35,0791
ALTIN 2.474,27
BIST 10.513,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

WhatsApp’taki Martinelli virüsüne dikkat!

20.04.2018
A+
A-

WhatsApp kullanıcılarının fark etmeden kendilerinin yaydığı bu mesajda, kendinizi korumak için WhatsApp Gold isimli uygulamanın yüklenmesi gerektiği de belirtiliyor. Sahte olan WhatsApp Gold uygulamasını yükleyen Android kullanıcılarının telefonlarına doğal olarak virüs bulaşıyor ve tüm bilgileri sızdırılıyor.

WhatsApp beta ile gelen yenilikler!

Android için WhatsApp güncellendi. Yeni gelen güncelleme ile birlikte, birçok yenilik sizleri bekliyor. Ayrıca, WhatsApp konum etiketi özelliği de sizleri şaşırtacak!

Ayrıca bu virüsün bir de kısaltılmış bir link ile videoyu izleme sürümü de yer alıyor. Videoyu merak eden WhatsApp kullanıcıları bu linke tıkladıklarında da telefonlarına virüs bulaşıyor. Şimdilik sadece Android platformunu hedef alan virüsün, nasıl ortadan kaldırılacağı bilinmiyor.

Martinelli

Siz siz olun WhatsApp’tan bu tip gelen mesajları arkadaşlarınız ile paylaşmayın ve bağlantısı belli olmayan linklere tıklamayın.

Son olarak WhatsApp‘ın resmi olarak bir tane uygulamasının yer aldığını, WhatsApp Gold, WhatsApp+, WhatsApp Profilime Kim Bakmış? ve WhatsApp için çevrimdışı okuma gibi uygulamaların sahte olduğunu belirtelim.

:: WhatsApp’ın yeniden ortaya çıkan virüsüne maruz kaldınız mı?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.